-
kızların sırtında da gitar gören özenti diyor, ben de ona deli oluyorum... Neyse, hiç değilse çoğunlukla demişsin de tüm gitar çalan kızları özenti ilan etmemişsin.
-
gerçekten katılıyorum sana arkadaşım yolda yürüdüğümüz zaman bize insan dışı muamele yapıyorlar hemen satanist damgasını üzerimize yapıştırıyorlar bu önyargıyı yıkmaları lazım yolda adam gibi muamele görmek istiyoruz açıkçası ilgililere duyurulur...
-
katılıyorum arkadaslar gitarımı alıp sokağa çıkamıyorum gören kötü kötü bakıyor alay ediyor müzik bu kadar mı kötü hem satanizm ile niye çağrıştırdıklarını anlamıyorum
-
sanırım rashit in bi şarkısında vardı.
eşgal sakat.satosun yürü kodese :)))))
-
genel olarak 18 yaş altı için;
->erkeğin sırtındaki klasik gitar: bir kıza şekil yapmak için oradadır.
->kızın sırtındaki klasik gitar: tv'de rast gelip "ay çok yakaşaklaaaaa" dediği şekilli bir rockçı herifin elinde görmüştür.
gitara böyle başlanır. sonra;
1)kimi enstrumanına aşık olup, karşı cinsle alakalı pis emellerini asimile ettikten sonra müzik hayatına devam eder:
a)flemanko
b)klasik
c)rock
d)jazz
vs.vs.
2)kimi karı kız tavlayamayınca bu işi bırakır. gitarını dolabına kaldırır
3)kimi de karı kız tavlar, doyuma ulaşır. gitarını da satar, parasıyla kız arkadaşına ipod alır.
4)kızların da çoğu dost meclislerinde "aaaa benim de gitarım var" diye bu mazi defterinin sayfalarını karıştırır.
sonuç: evet ortak payda " şekil ", bazıları da imaj der.
[bağır]ulan 7-8 yıldır çalıyorum şu mereti, stüdyolar dışında çıkarmadım daha dışarı. evcil hayvan değil evladım o gezdirmeyin orda burda! evinizde çalın![/bağır]
-
[bağır]ulan 7-8 yıldır çalıyorum şu mereti, stüdyolar dışında çıkarmadım daha dışarı. evcil hayvan değil evladım o gezdirmeyin orda burda! evinizde çalın![/bağır]
evcil hayvan lafında koptum yaws:))
-
gerçekten biri gelip bunu söyledi mi sana?
-
kimisi gitarı sırtında taşımak için alır kimisi çalmak için çalan adamda gideceği yere hemen gitmek ister şerri gözlerden kaçmak için :) olayın diğer bir yanı ise onların dinlediği müzikten bişeyler çalamazsan gitar çalmasını bilmiyorsundur bana çok oldu en başta ailem ne anlar babam metalden rock'tan bi çifte telli buldum onu çıkardım heh tamam şimdi çalabiliyosun dediler :) yani herşeyin bir çözümü var onlar bize soytarı desinler bizde onlara gitarın klavyesini gösterelim :)))
-
bi keresinde artvindeyiz,gene böyle anadoluyu turluyoruz,fotoğraf yakalamak için :) üç arkadaş dolaşıyoduk siyahlar içinde,karşıdan iki adam geçiyodu;"ahan şunlara bak,satanix bunnar" dedi biri,bizim de sade saçlar uzun ha,taksim tarafına bi salcaksın bu herifleri,her siyah kıyafetliye de tembihliyceksin yanınızdan geçerlerken böö diye bağırın diye tünele varana kadar artık ya ölür ya öldürürler :)
-
iyi ki sadece soytarı diyorlar, bir de bu forumdaki bayat konuları okusalar kimbilir daha neler derlerdi.