-
arkadaşlar hiç demeyim böyle gereksiz bir topic açtın falan diye...ben bu olaydan oldukça rahatsızım ve sizlerle paylaşmak istedim...yurdum insanını gitara ve çalanlara neden bu kadar öfkeyle bakıyor...neden ''kesin bu satanisttir,soytarıdır'' diyorlar ve neden sanki küfür etmişiz gibi bakıyolar...şahsen ben sırtımda gitar varken oldukça tedirgin oluyorum...
-
Ben bir kaç hafta öncesine kadar böyle bir şeyden habersizdim. İşyerinden bi arkadaşı -herhalde maço ve salak bir tip- babama 'Abi ne iş , senin çocuk gitar çalıyo , yakışır mı sana?' demiş. Duyunca hayret ettim valla , bu ne zihniyet diye...Babam ağzının payını vermiş sağolsun. Duyunca nefret kapladı içimi ama , bu adam direk erkek adam gitar çalmaz diye düşünmüş...
-
bende tamamen bunun aksini düşünüyorum gitar çalmak artık bir hobiden çok insanlar üzerinde gereksinime dönüştü yolda gördüğüm her 5 kişiden 2 si gitar gezdiriosa yanında bunun soytarılıkla bi alakası yok ama ben bundan memnun muyum...
==> hayırrrrr
-
ya oha sataniste bak tan cok tikilere nefret yagdıran ama kendilerininde birbirlerinin klonu oldugunu bilmeyen alternatif takılan gençlik sırf hava olsun diye bir takım müzik aletlerine yöneliyo genelde en ön planda olan gitar oldugundan bu alet gitar oluyor. Tabi hepsinden bahsetmiyorum içlerinde gerçekten müzik bir hobisi olmuş insanlar da var ama çogu(özellikle kızlar) dedigim gibi sırf artistlik olsun diye sırtına alıp gitarı dolaşır oldu. Sırf bu tipler yüzünden gitar taşırken bi rahatsız oluyorum. Benim derdim de budur. Bir insan neden ötekini taklit eder anlamıyorum ki hiç mi kendi kişilikleri yok bu insanların yoksa sadece ergenlik dönemi sorunları mı? Bende 16 yasındayım yani hala ergenlik cagındayım ama hiç böyle seyler yapmıyorum bende mi bi gariplik var acaba ya? dur lan kıllandım şimdi alla alla
-
insanlar en azından gitarı tanıyorlar. benim durumum daha vahim! ne zaman viyolonsel yanımda olsa ve ben bir yere gidiyor olsam, yolda binbir çeşit laf işitiyorum! 'Anaaa.. kitara baaak!' veya 'Apla ne o ud mu?..' veya 'O ne la öyle koccaman, hay maaşallah!' gibi... hem komik hem trajik doğrusu... TRAJİKOMİK tam anlamıyla bu olsa gerek :)
saygılar...
-
ya durumun çooook komikmiş!!insanların kültürü gelişmemiş ben duysam heralda gülmeten ölürdüm o zaman!!:D:D:D
-
ben de çok gülüyorum da bir yandan hakkaten üzülüyorum insanların haline... ne olacak bu işin sonu ben bilmem :)
saygılar...
-
:))))))=)))çooook komik yaa:)))))=)))))
-
yakışır insanımıza be :)
-
aşmak lazım bunları.. sen eğer böyle şeyleri takıyorsan ''ben neden müzik icra ediyorum'' diye bir durup düşün bence.. takma kafana!!