-
varya her sabah kanal d int diye bi kanalda çıkıyo transformerslar..
acaip bi çizgifilmmiş..
şimdi farkına vardım..
çocukkene hep ne ilginç gelirdi..
he bi de oyuncakları çıkmıştı..
lam ne güzel şeylerdi onlar..
hmm neyse işte bugün rastladım çizgifilmine oturdum seyrettim hala aynı beğeniyle(uzun yıllardır bende değişen pek bişey olmamış demekki:)..
ya robotların duygusal olmaları,sağlıklı beyaz dişlere sahip olmaları hiç dikkatimizi çekmemiş demekki: D
harbidende insan büyüdükçe b*ku çıkıyo bee..
-
çizgi filmlerde bile gerçekçilik aramak nasıl bir sanat anlayışıdır :)
-
ken kim abi çakı gibi action man..adı üstünde "aksiyon adamı".. hiç izlemedim ama kurtlar vadisindeki adam gibi diye tahmin ediyorum.ahahhahahashuahsuhuasuhas :)
-
-
o oyunun videoları ne öyle ya:)) manyakta bir oyun geliyor... bu arada bi ara araba reklamı vardu c4dü sanırsam... baya masraflı bir seydi adamlar 30saniyeye neler sıgdırmıs simdi 1,5 2 saatlik film yapsalar baya bir masraf ve bütçe gerekir... küçüklüğümün en sevdiğim 3 çizgi fliminden bir(he-man oda çekilecek yakında ve ninja kaplumbagalar vardı)
-
siteye ufak bir video gelmiş , izleyin derim.
-
hala oyuncaklarını saklarım süper valla
-
eskiden maketleri satılırdı yapar oynardık...şimdi satılsa gider alırım niye almıycam :))
-
"Transformers... More than meets the eye!" Oyuncakları süperdi ama kardeşim harcadı hepsini ya, canına okudu transformerlarımın. Hala varsa elinizde uzak tutun veletlerden. Çizgi filmi hayal meyal hatırlıyorum, bi ara çizgi romanlarını okuyacam zaman olursa :) Filmi de bekliyoruz tabii ki dört gözle.
-
f 16 olanı bana satarmısın karşılığında eski pearl marka kick pedalımı verebilirim...