-
deha imişsin..
(aşağılamadım;dikkatini çekmiş zaten bilmediğimi söyledim..)
-
yetenek var ya da yok sonuçta yetenekli de çalışarak ilerlemeli yeteneksiz de öyle.yeteneğin faktörü işte az çalışma gerektirmesidir.
-
bu çok büyük bir yetenek değil anladım..
BOŞU BOŞUNA KASMIŞIM KENDİMİ
-
üzülme geçer
-
geçen yurtta öldüren sweepler,tappingler yapıyorum,temizlikçi baktı yandan,dedi "yeni mi öğreniyosun?"...
ben 7 senedir gece gündüz çalıştım bunları yapmak için..
ama işte bildiği en basit bi melodiyi çalsaydım öyle tek nota şeklinde eminim oturur dinlerdi :)
-
Allah her topikten fırlıyo mu?
-
Allah her topikten fırlıyo mu?
Bir arkadaş rahatsız olmuş ta yazdıklarımdan; sitemini de;
"Allah gibi fırlıyorsun her topicten" diye dile getirmiş.
bu arkadaşın hoşuna gitmemişse ben de; "Peygamber" gibi fırlayayım bundan sonra topiclerden :D
-
buyur abi, topic senindir. Olmadı ikiye falan ayırırsın.
-
sene 1989 falan, 5-6 yaşındayım henuz..altımda bir brezilyalı, iki tane rus hatun.. sevişiyoruz deliler gibi..tam o esnada biri daldı odaya, keman tutuşturdu elime. "naapayım hacı ben bunu" dedim "işim var sevişiyorum"..."çal işte..kırma beni" dedi usulca ve mahçupça. elime ilk kez aldığım bu enstruman beni heyecanlandırmıştı fazlasıyla. besmeleyle daldım, çaldım, çırptım rastgele basarak, bitirdikten sonra curtaincall lar yaptım şekil olsun diye hatta. "naptın abi sen ya?" dedi kemanı getiren ağzı açık.."noldu ki?" dedim."çaldığın paganini'den caprice #5 değil miydi?" diye heyecanla boynuma dolandı. meğersem bilmeden çalmışım, o kadar bir yetenek rezervi varmış bende. duygulandı ağladı çocuk. son hoşçkal dedi, "sevişiyordun rahatsız ettim" diye de özür diledi. "önemli değil" dedim."adın nedir?".."suat" dedi gitti. sonradan albümler falan yapmış "suat suna" diye, meşhur olmuş. ben ise bu mükemmel yeteneğimle hala forumlara yazılar yazıyorum. anımdır paylaştım.
-
Vah vah,üzülme geçer...