-
aslında bira hamallıktır.. tadımlık içersin 2-3 tane de sonrası şişirir adamı.. midede yer kalmaz, boğazına dayanır bir süre sonra!! o yüzden kafayı bulmaksa maksat, tercihim votkadan yana olur..
-
JB,tequila; tek shot
-
bira bayat mıdır ?
bira çiştir. çiş gibi kokuyo. umumi tuvaletten farksız. rengi de çiş gibi hahahaha
ben efes fabrikasına yakın oturuyorum. ne yani cennete komşu muyum?
bence özellikle lodos esince tuvaletten koku geliyo gibi oluyo.
bira (temelde alkol) amfetaminler, psikiyatri+nöroloji haplarıyla beraber tüketildiğinde çok pis yapıyo adamı. direk kısa yoldan eve dönüş hahahhaaa
bi kadın otobüste arkadaşına anlatıyodu: kocası içip içip eve geliyomuş. içkiden tiksinmesi için bi ölü yıkama yerine gitmiş ve ölüden süzülen sulardan bi şişeye toplayıp kocasına yemek yaparken rakısını sulandırırken, birasına ondan koymuş aahahhhaa
ya bu teyzeler alemler ya.. offf
-
biradan pek hoşlanmam.
votkayı severim ama hiçbir içkiye de hayat budur diyemem nasıl olsa ekonomik sarhoşum fazla içemiyorum, direk iptal oluyorum.
-
bira bayat mıdır ?
=)
-
bence de bira bir hayatttır.........
-
metalci adam çöp yer bira içer!! POPKek yemez!!
Karidan kizdan vazgeçer biradan ve metalden vazgeçmez
-
hadi ya zürriyetsis seni bira ve metal kadına tercih edilirmis kendin için konus metal müsiin ösü kadınları elde etmeye dayanır nihahahahaa .. hatta puhahayt :(
-
=)
-
gel gösterteym sana kimmiş zürriyetsiz...Zürriyet manyağı yaparım seni..sonra 6 ay bulanık zıcarsın
ertesi sabah gazetelre manşet olusrsun ''Sp erm MUDİSİ'' diye