-
bira hayat mıdır?:D
vay be!!
-
Saçmalığın sınırlarını zorlayan cümlelerden biri; "bira hayattır"...
bunu söyleyen s*çıp b*kuyla oynasın. Sizler şakamısınız ? Varoluş amacınız nedir sizin ? Günü gün etmek, günü kurtarmak, taş bi hatun bulup z*kmek, sağlam bi erkek bulup yiyişmek, geyik ve makara bir hayat sanırım ? Gerçeklere dönün biraz, üzerine felsefe yaptığın nesneye bakarmısın ya...
(kendimi 70lik full vaaz veren yaşlı amcalar gibi hissettim)...
herneyse, bira hayattır diyenlere saygılarımı sunuyorum
-
bira hayat mıdır?:D
valla yhaa nası içionuzz+o( böööööğğğğğ yani:p :D ama öyle değil mi ya.
hadi tadını seviosun diyelim
1-2 hatta 3 tane kesmezz
içicen şöyle bi 4-5 tane anca...
oda nerene gidiyo yaa:D
nesee size iyi içmelerr
-
Bira ve alkol uyuşturucu kadar tehlikelidir fakat istatislik takipçisi bir millet olmadığımız için bunu bilmeyiz.Alkol modern dünyanın en büyük sorunlarından biridir,anlık zevk veren,rahatlatan şeylerin bir çoğu hatta hemen hemen hepsi zararlıdır:)Bu arada bach dinlerken bunları yazmak çok rahatsızlık veriyor.Hayat bir dramdır;iki ucu pisliğe batmış bir değnek ve hayatın bir parçası olan disiplin altına alınmış ses(müzik)de ruhlarımızı gıdalandıracağına nazi bozması tiplerin anarşilerine alet ettikleri çaresiz bir besleme ezikliğinde şimdi:)Bira hiçbirşeydir işte bu yüzden susuzluk herşeydir=)
-
tuborg yeşil olursa ve birde inceden bi esinti varsa...hayattır!!!
-
Tanju Okan & Biraa hayattır
-
bira,votka,viski,bacardi,cin,tekila hayattır.Kısacası içki içip sapıtıp, kafa sallayıp metal dinlemek de hayattır.Zaten şu an sarhoş olduğum için daha bir istekle yazıyorum.Arkadaşlar metal ve rock konserlerine gidip su gibi bira,votka,viski için.İçkinin b.kunu çıkarın zuhahahahahahhaah....Favori içkilerim; Jack Daniels,J&B,Bacardi,Absolut,Baileys bira olarak da Miller ve Tuborg tabiikii...
-
günah günahh!
:) tövbe tövbeee...
-
kesinlikle...
-
ya hayattır desem şimdi.. içtiiğim onca içkiye ihanet etmiş oLurum bence içkinin her türLüsü hayattır....