-
sevgili garaj üyeleri birbirimizle tanışmak kaynaşmak birbirimizden birşeyler öğrenmek paylaşmak adına msn zinciri kuralım tabi isterseniz benim msn adresim
[email protected] kendi adıma konuşayım ben heavy metal dinleyicisiyim heavy metal hakkında birşeyler paylaşmak isterseniz mailim herkese açık.
-
eleştiriyi ösgür bi şekilde yapmiyos; özgür bir şekilde eleştiri yapıyoruz. birine saygı duy derken önce kendine bakmalı insan ben ne yapmışım ne demişim diye, aptal, salak şeklindeki tabirlerinize dikkat edin.
-
o da benim yorumum.
-
ya seni desteklemiyorum ama saygısızlık ya da hevesini bozmak istemiyorum bu topicin çok mantıklı olduğunu söyleyenler neden msn adreslerini yazmıyor??comma_ sana soruyorum msn açtığında kaç kişiyi eklemek ister misiniz diye yazı çıkıyor 10 mu?15 mi?ama bu daha günde bu topic 3 sayfaya düşsede senin msn ekleyen çok olacak buna kalpten inanıyorum!!garaja üye olanların yarısının yarısı bile sadece müzik için buraya üye olmuyor!!:((
-
müzik,sadece müzik içindir diyosun yani :)
biz valla arkadaşı kafile olarak ekledik,indirimli oluyo öylesi,yanında masa,kamera,kulaklık hediyesi de cabası :o)
-
gören de sövüyoruz sancak..
kıpkırmızı oldu başlık :o)
-
ya bişi dicem commanın açtığı topic tamam mantıklı değil ama yani millet herhalde küfürden başka bşi konuşmadıki mesajlar forumdan silindi ehuehehu
-
o silinen mesajlarda bilmezler ki neler saklıdır..
üstüne tıklayıp geçerler,yazık çok yazık..
-
nasıl ya anlamadım???
-
işe bah..
::Garaj::abazan birimi::