-
arkadaşım sen ne yapmışsın ya..yaklaşık 25 mesaj okunmuyor.sonra bir felsefe ortamı oluşuyor,sonra abazaya bağlanıyor olay,sonra su falan..maşallah adam bir forum açmış 36 kişi mesaj atmış 3 kez konu değişmiş.küfürlerdeki konuları saymıyorum bile.ama hakkaten de gereksiz bişey msn zinciri.yani bombabomba.com değil ki burası arkadaşlık sitesi olsun...ehehue
-
ya comma bi topic açmış ama millet salaklık falan dio bu ne ya adam bigi beğenmedim topiğini desene milletimiz gün geçtikçe geri zihniyetlere doğru gidiyor arkadaşın açtığı topic evet bazılarımızca kabulenilmeyebilir ama yine de iyi yaklaşılması düşüncesindeyim ama gereksiz comma
-
vay baterimin crash'i adına çarşı amma da karışmış bea.....
-
canı sıkılan negatif enerjisini burda atmış be (:
-
:))puhahayt:))sodada iyi gelir ama ben içemiyorum:))
-
bak comma bi daha girebildi mi garaja..
çabuk kaybol gözüm görmesin,höhöheyt deyince...
işin garibi niye silindi bizim cevaplar cidden ya,küfür felam etmedik ki,sade yani ben "ağzın-dıııııııııııııııııııııııııııııııııt arım öyle başlığın" deyince,death_glory kardeşim de "ters çevirip dııııııııııııııııııııııııııt tık onun" dedi,ne yani bunla mesaj mı silinir,çok ayıp bekçi,lütfen yani,suçsa eğer bu bilelim di mi :)
-
çoğu küfürden değil adamım..burda sanki telefonda mesejlaşıyormuş gibi sesli harfleri atarak yazan elemanlar var oldukça..öyle entery'ler şutlanıyor hemen..
-
silinen mesajların birazı benim ya,biliyorum o gün neler konuştuğumuzu...yok öyle bi şi sesli harf falan direk sövdük :D
-
(: sizin mesajlara demiyorum zaten.bir iki mesajda gördüm sesli harf olaynı. ama o değil de elemana yazık oldu cidden..tövbe etmiştir valla.."ulan bir daha forum açarsam...." tarzında (:
-
o kimmiş lem başlık açacak,ulen ben şim-dih a-dıııııııııııııııııııııııııııııııııııııt onun,sonra da kolunu kırarım,böyle kafasının üstünden geçirip kareteci gibi :oI
bak kızdım gene..
gerçi daha ne garaja gircek msnde hergün yeni bi macera bekliyo,onlardan sıyrılıp garaja girmesine sıra gelmez :)