Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Müzik nereyemi gidiyo hay allah ...

• Legend • 1 Temmuz 2006 13:00 • #502772
    Metallicanın Rusya konseri ya da Slipknotın ondanda kalabalık bir konseri (ufaka bakınca insandan başka birşey yok , neresi olduğunu bilmiyorum) gibi konserlerle serdar ortaç gibi bilimunm gereksiz , lüzumsuz , boşuna oksijenimizi tüketen , 2 gecede albüm yapıp bütün parayı kumarda kaybedip sonra sıkışınca yine aynı şeyleri değiştirerek tekrar albüm yaptım diyen , içi boş sözlerden , hep aynı perküsyon looplarından başka birşeyden oluşmayan , eurovisionda rock grubunun kazanmasına içerleyip "güzellik değil çirkinlik kazandı" diyerek müziğe güzellik yarışması olarak baktığını çok güzel dile getiren "türk popçuları" konserleriyle karşılaştıralım isterseniz , , hangisinin daha samimice dinlendiğini anlarız , ayrıca dünyada pop dinleniyor dediğin pop micheal jackson , bon jovi gibi adamlara ait şeyler , bizim ismail ykmız bir tane eşi benzeri yok >:( ,müziğin hiç bir dalı kötü değildir , sadece kötü icra edilir ve ülkemiz bu açıdan oldukça gelişmiş bir yer...
  • Serpent_King • 1 Temmuz 2006 13:09 • #502775
    hacı çok güzel söylemişsin tebrik ediyorum seni.ancak benim anlayamadığım insanların bu kötü icraatleri bütün gün boyunca bıkmadan dinleyebiliyor olmaları.neden müzisyenler ve prodüktörler işin kolayına kaçıp dediğin gibi 2 günde albüm yapma işine giriyorlar ? çabuk kısa yoldan para kazanmak mı acaba ? biz de dinleyip bunlara katkıda bulunuyoruz aslında.halbuki bakınız türkiyede bundan 15 - 20 yıl öncesine kadar pop müzik ne kadar güzel icra ediliyordu , zevkle dinliyorum o eserleri.gerçek hissiyatlarla yapılan , üstünde emek harcanan tüm müzik eserleri benim kulağıma güzel geliyor çünkü.keşke müzik dinleyicilerinin tamamı böyle seçici yaklaşsa olaya , o zaman türkiyedeki yapımların da kalitesi artmak zorunda kalıcak bundan eminim.ha mevcut müzisyenlerle olur mu (serdar ortaç gibi) onu bilemiyorum...
  • Legend • 1 Temmuz 2006 13:27 • #502780
    müziği gıda sektörü gibi tüketime yönelik hale getirenler utansın kardeşim ne diyeyim...
  • Serpent_King • 1 Temmuz 2006 14:44 • #502800
    utanmak ne demek onu bilseler başarabilirler sanırım heuheufhue
  • FuL_TeLiKe • 1 Temmuz 2006 15:21 • #502809
    nuri harbiden de Ufuk abinin dediği gibi zararlısın olum..

nuri zararlısı..
  • vovin35 • 2 Temmuz 2006 15:12 • #502881
    Nuri herzamanki gibi gene garaj ortamına 330km/h dalış yaptı..eee son sürat internet...
    sıfır kilometre adamsın nuri garajın kilomtere taşısın!!
  • bigbooots • 3 Temmuz 2006 00:29 • #502925
    bu hellyeah nuri mi??
  • sadecemüzik • 3 Temmuz 2006 00:51 • #502926
    Benim istediğim de o zaten, popülerleşmesin rock müzik

valla ben de çok isterdim ama rock müzik birçok insanın farklı olmak için kullandığı bir araç haline gelince korkarım biraz da popüler oldu... bugün birine ne dinliyorsun diye sorduğunda ismail yk'nın yanında metallica da diyebilir...
  • niyeee • 3 Temmuz 2006 04:32 • #502945
    öyleymiş galiba bende cok merak ediyodum cok duymustum adını ama kendisini görmek nasip olmamıstı sonunda oldu
  • bigbooots • 3 Temmuz 2006 07:23 • #502948
    nuri 1, eren kömürlü 2 zaten.. eren nerlerde bilen var mı??