Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Müzik nereyemi gidiyo hay allah ...

• vovin35 • 3 Temmuz 2006 13:00 • #502964
    Nuri çıkar o gözlükleri olm..Lordi gibi adamsın saklama kendini hayranların çoğalıyor senle tanışmak isteyenler var
  • bigbooots • 3 Temmuz 2006 13:09 • #502966
    eren nerde eren??
  • vovin35 • 5 Temmuz 2006 21:56 • #503283
    Yauv ne nurisi ereni...benim ilahım Sui-cidE nerde o ek$i azılısı..bir anda herkes adamın üsütüne yüklendi en sonunda daynamadı infilak etti..Sui-cidE yi getirin bana
  • bigbooots • 5 Temmuz 2006 22:28 • #503287
    ben onu tanımıyorum bak.. birkaç hafta öncesine kadar bayadır girmiyordum foruma ondandır heralde.. neyse.. onla da tanışalım!! ne kadar arıza varsa hepsi ile tanışalım..
  • merve_sebo • 7 Temmuz 2006 16:45 • #503568
    herkes rock dinleseydi zaten suyu çıkardı işin iyiki dinlemiyolar(konuyu güsel dağıttınız beaa)
  • KerryKing • 7 Temmuz 2006 19:07 • #503600
    İnsanların müzik tercihleri elbet değişkendir ama yoğun bir biçimde pop olmasını da yadırgamamak lazım. Çünkü günümüzde üretilen pop müzik standart bir insanın kulağını tırmalamayacak cinsten, kolay tüketilebilecek cinsten ve minimalliğe yatkın. Bu yüzden de pop müzik sektörü geniş ve genişlemeye devam ediyor. Kaliteli veya kalitesiz tartışmasını her insan yapmaz, yapamaz. Her insan müzikle uğraşmıyor çünkü. Her insan müzik dinliyor bu da en kolay ulaşılabilen müzik türüne kaçıyor dolayısıyla. Halkın büyük bir bölümüne sorsanız ne dinlersiniz diye, yanıtlar kulağıma hoş gelen müzik olacaktır. Kulağa hoş gelen de nedir? Her müzik türü gibi(klasik batı müziği hariç) ticari kaygı güden, üretimi kolay, satışı yoğun, kaybolup gitmesi an meselesi olan pop müziktir. Rock müziğe kimse popüler müzik türü değildir diyemez. Çünkü jazz gibi pop gibi rock müzik de popüler kültür ürünüdür ve popüler müzik içine girer. Bunlardan soyutlayabileceğimiz en nitelikli müzik türü de klasik batı müziğidir zaten. Müzik nereye gidiyor? Müzik gider, durmaz gider bir yerlere ve yarın neyin popüler olacağı hiç belli olmaz. Çünkü ucu bucağı olmayan bir sektör. İnsanlar binyıllardır müziğe ihtiyaç duyduysa, daha bilmem kaç binyıl daha ihtiyaç duyacaktır şüphesiz. Onun için Serdar bilmem kaç satmış, Yıldız şunu yapmış bunu yapmış meseleleri, her ne kadar biraz hayatın farkındalığına varmış olan arkadaşlarımıza boş gelse de, demek ki ülke genelinin yapısı böyle saçmalıklara aç. İnsanları suçlayamayız bu yüzden, popüler kültürün ve ülkeye aşılananların göstergesi sadece bunlar. Suçlular ise aşılamaya çalışan ve bunu başarmış olan akıllılardır. :) Muhabbeti geyiğe vurmak yerine biraz tepki koysak daha lezzetli bir durum olabilir.
  • ibanetze • 7 Temmuz 2006 23:30 • #503629
    olm dövelim mi bu ikisini bigsby,kafalarında gitar kırarız :oI
  • Necrophilliac • 7 Temmuz 2006 23:44 • #503630
    Abi konuyu açan kaçtı galiba?
  • Noryth Aquanum • 8 Temmuz 2006 00:06 • #503634
    Hastasıyım.
    hell yeah.
  • bigbooots • 8 Temmuz 2006 04:42 • #503650
    nihuahuahuaha..