-
boys anılar varya hiç dinlemedim ama nedense gıcık kaptım ismide kötü boysuz ayılar gibi
-
heavy metal ve tüm dalları aşk dediğiniz k.çı kırık saçma sapan kavram üzerine yapılmaz, yapılamaz, siz kendinizi ilah mı zannediyosunuz da bu kadar iz bırakmış adamlara laf ediyosunuz.. kimisi savaşı eleştirir, kimis hayat standartlarını. bu müziğin çıkış noktası zaten sömürülen halk değil midir.. neden kalkıp savaşı eleştiren adamları yargılıyosunuz????
-
biz müzik yapıyoruz diyen tuhaf punk cular tabi bir de manga var
-
Ortamı iyice iğrençleştireyim bari :) Backstreet Boys, Blue, Nsync ve türevleri. Tabi bunları müzik grubu bazında değerlendirmeyebilirsiniz aslında :D
-
soad,linkin park,slipknot,manga,korn,limp bizkit,ceza...
-
Abi biz zaten heavy metal ask icin yapilsin diye bir istekte bulunmadik. Sadece Manowar i neden sevmedigimizi yazdik. Manowarda bulunan ve bizi rahatsiz eden ogeleri yazdik. Istedikleri kadar iz biraksinlar, bu onlar hakkindaki gorusumu degistirmez. Ayrica heavy metal ask icin yapilmaz diyorsan eger bende sana biraz heavy metalin koklerini arastir derim. Cunku bu muzik taa Black Sabbath tan bu zamana gelmistir. Biraz eski heavy metal gruplarini dinlemeni oneririm. Heavy metal biraz genis yelpazeli bi muzik cunku. Amacim sidik yarisi yapip kavga cikarmak degil. Samimi olarak soyluyorum bunlari. Bir de son birsey savasi elestiren adamlar derken Manowar i mi kastediyosun? Manowar pekte savas karsiti degildirde o bakimdan.
-
Ya hocam bak; sana kısa bi özet geçeyim: Başlıkta sevmediğiniz grup var mı diye sormuşlar, ben de sevmediğim grupları yazdım; sen ciyaklayınca da niye sevmediğimi açıkladım olay bu!! Daha ne konuşuyosun sevmiyorum adamları sev-mi-yo-rum!
Maksat iz bırakmaksa murat kekilli de iz bıraktı, kaç kişi onun şarkılarını dinlerek intihar etti ona kaldıysa. Efsaneymiş iz bırakmakmış geç bunları manowar utanmasa amerikan milliyetçiliği yapacak (allahtan utanmış!!!)
Hem manowar amerikalıların görmemişliği sayesinde efsane oldu. Yok eric adamsın sesi binbeşyüz oktav yok joey de mayo(hay şu dejenere türkçenin) bası ayak parmaklarıyla çalabiliyo yok scott columbus triple cross kullanıyo... Oh ne ala memleket
Bişey sorucam: aşkı nerenden uydurdun? Yukarıda bu konuyla alakalı kaç tane mesaj var aşkı ilk defa senden duydum. Manowar'ın savaş karşıtı olduğunu da... Savaş manowar'ın karşısında olduğu bişey değil yıllardır sömürdüğü bişeydir.
'other bands play, manowar kill' gibi -rezalet- bi sloganları var ama vokalistlerini kan tutuyor. Bu nasıl bi dürüstlük böyle?
Frontmanleri eric adams efendi 'your blood is my wine' diye böğürüp kan görünca bayılıyosa yorumu sana bırakıyorum...
-
Köklerle ilgili bilgilerimi ya da bilip bilmediğim şeyleri emin ol yıllardır araştırıyorum ama şunu da bil black sabbatha gelene kadar çok şey var.. Ben genelleme yaparken grup sevip sevmediğinize ilgili bi şey kast etmedim.. Sadece saygı duyun ve susun demek istedim ama anlamadınız. siz bunları yazdıkça adamların reklamı yapılıyor yanlış yaptıkları şeylerden bile iyi nam salabliyolar bu yolla.. manowarın türkiye konseri pisliklerini de biliyorum yazdıkları sözleri de.. gözünüzü yiyim böyle topicler açmayalım. reklamın iyisi kötüsü olmuyo.. Bunlara saygı duyun ve yapçaklarınızı sesizce yapın. müziğinize grubunuza yansıtın.. anlayın artık ya bana ders vermeyi bırakın.. bırakın onlar saygıyı hak etsin... anlayın artık..
-
sevmediklerim var..ama nefret ettiğim grup sadece soad
-
çilekeş ve soad ikisinide sevmem