Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Lamb of God

• ozan b • 5 Temmuz 2006 19:45 • #503271
    Duyanlar, dinleyenler ne dusunuyolar merak ediyorum gorusleri bekliyorum...
  • jornlande • 6 Temmuz 2006 09:45 • #503345
    tamamen tarzım dışında olan bu grubu kesinlikle dinleyemiyorum.... fakat herifler inanılmaz sözler yazıyolar be kardeşim...sert müzik dinleyenlere kesinlikle tavsiyemdir... yeni dönem amerikan metalinin en sağlam gruplarından biridir kendileri...
  • kkurt • 6 Temmuz 2006 09:47 • #503347
    bu arada 'lamb of god' hristiyanlıkta İsa peygamberi ifade ediyor, dini içerikli bir grup olmasın?
  • jornlande • 6 Temmuz 2006 09:50 • #503348
    yok abi hiç alakası yok hatta adamların çok ağır eleştirileri var dinle ilgili ama eğer istersen dini içerikli bi grup vardı yanlış hatırlamıyosam "as i lay dying" grubun ismi... christian core diyolar tarzları için...
  • ozan b • 6 Temmuz 2006 14:19 • #503402
    Ya ben brutal vokali pek sevmem normalde. In Flames dinlerdim sadece ama bu adamlar aklimi aldi. Bende gecen bi davul sitesi gezerken karsilastim kendileriyle. Davulculari Modern Drummer Days 2005 e katilmis. Oradan bulastim. Adamlar muthis gaz verici bir muzik yapiyolar ve bunu sozlerlede tamamliyolar. Yani bole oldugu yerde hoplayip ziplayip cosasi geliyor insanin. Adamlari arastirdim ve dinledim biraz. Tek kelimeyle super. Ayrica muzik turlerinede Pantera nin baslattigi "Pure American Metal" diyolar. Metal muzikle uzaktan yakindan alakasi olanlara kesinlikle oneriyorum...
  • SlipknotSlave • 21 Kasım 2006 00:33 • #517661
    parçalayıcı ateşleyici sürükleyici...
  • HereticSlave • 21 Kasım 2006 06:48 • #517675
    dehşet ötesi grup.. konserlerindeki wall of death lerin hastasıyız :) vokallerinde de apayrı bi ses var.. son albümleri de muhteşem olmuş.. ilgiyle takip ediyoruz :)
  • Black_Haze • 21 Kasım 2006 11:04 • #517682
    şarkıları çok melodik diğer metalcore grupları gibi paso akor basmıyorlar.
    son albümüne kötü diyenleri kınıyorum :) redneck muhteşem...
  • Necrophilliac • 21 Kasım 2006 21:22 • #517711
    Sevmediğim bir tarzın açık söyleyeyim, nefret ettiğim temsilcisi.

Müzikal bir eleştiri istiyorsanız;

Müziklerini fazla basit buluyorum.Ayrıca konserlerinde ki halleri, tavırlarını hiç beğenmiyorum.Yanlış anlamayın konserlerinde bayrak yaktıklarına falan şahit olmadım.Ama konserde tişört çıkartan ve Amerikalı dah olsa Amerikan aksanıyla konuşan grupları sevmem.Ha müzikalden kopmayalım, dediğim gibi müziklerini fazla basit buluyorum.
  • Black_Haze • 21 Kasım 2006 22:19 • #517718
    neresi basit biraz açarmısın konuyu?