-
Basslar tizlere göre çok basit kaçıyor.Sadece akoru takip ediyor.Akorlarda ya oynanmış notalar ya da geleneksel power akor.Basslarla tizlerin bir akıcılığı yok.Baterinin verdiği hisle belki tüyler diken diken olabilir birçok kişi de ama basslarla tizlerin bir akıcılığı yok.Ben dinlerken tam, "Hah, işte gidiyor." derken bi' yerde takılıyor.Bir duvar varmış gibi.Basslar tizlerden kopuyor çünkü tizler ilerlemekten vazgeçiyor.
-
adamlar pek akor basmıyorki paso melodik solo şarkıların çoğu.
sonuçta adamlar metalcore grubu adam nitti gibi basçıyı nerden bulacaklar :)
-
arkadaşlar grup süper özellikle bi konser albumu yapmıslar killadelphia diye mükemmel
bu arada redneckin klibinide izleyin derim cok güsel
sarkılardaki ritimler cok güzel gerçi solo cok az ama olsun
-
şarkılar baştan aşağı melodik solo zaten :)
-
Yav forumun her tarafına yazdık, artık bne utanmaya başladım da, Necrophagist'a hiç mi bakmadık a dostlar?Eğer bunlar baştan aşşağı melodik soloysa, Necrophagist ne yapıyor?
-
lamb of god ın çoğu şarkısı baştan aşağı melodiktir bu konu hakkında kimseyle tartışmam bile aksini idda eden varsa gitsin tablarına baksın eğer şarkıdan anlamıyorsa tabi.bende necrophagist dinlerim (sonuçta muhammed var :) ama benim dediğim olay farklı şarkının melodik olması için illa eşşek gibi sweep atmak gerekmez...
-
bana ilk asık oldugum insan dinletmişti hatta sololarını falan çalmıstı bana(= çok hosuma gitmişti,laf yok lamb of god'a (=
-
parçalayıcı ateşleyici sürükleyici...
bence de,bence de ,bence de(=
-
Sweep picking sadece bir teknik.Fermented Offal Discharge gibi bir şarkı var her şeyden önce.Bu şarkının solosu cesedi uyandırır ama bu şarkının riffleri bile melodik.Peki Stabwound?O şarkının ana riffi?Sweep picking tekniği kullanılıyor evet, peki bu daha yüceltici bir şey değil mi?Mozart'ta güzel melodiler yazdı, ama basslarla akıcılığı Bach yakaladı.Sweep picking akıcılığı sağlar sadece, kendi adıma konuşayım, Bach'ı Mozart'a hep yeğlemişimdir.
Zaten zevklerle ilgili.
-
hadi ya sweep pickingi ben solo sanıyordum pardon :) ne diyosun kardeşim ya nerenle anlıyosun.necrophagist te melodik olabilir lamb of god da ikisinin tazrları farklı ona göre müzikleride. metalcore seni etkilememiş olabilir ama beni etkiliyor.başlığın adı lamb of god başka grupları başka başlıklarda tartış reklam yapma :)