-
en azından seninki yeşilçamın saygın sloganlarından... benimki küçük emrah filmi gibi: "ben doğarken ölmüşüm..." böhüyyyy
-
Uçurtma yaparken yüksek gerilim hattına traşa girip hattı kopardım bütün mahalle üzerime yürüdü
bizikletimle uğraşmaktan fıtık (kasıklarımdan)
olup ameliyat oldum sonra
motorla bir yayaya çarpmamak için 80 km ile duvara tosladım dizim içten kanadı sonra çatlak olduğu için alçıya aldılar
merdivenden düştüm kolum kırıldı ve alçıya alınma şekli ilginçti sadece orta parmağımı kıpırdatabiliyordum
basket takımındayken zaten içinde kemik olan burnumun üzerine düştüm basket hayatım sona erdi 1.95 boyumla okula döndüm kopye bile çekemiyordum
burnumdan 3 kez ameliyat oldum önce kırıldı sonra kemik alındı sonra kıkırdak çıktı orada en son da et vardı onu aldılar şimdi sadece mukus var::))
devamı gelmez umarım :)))
-
kaşlarını yukarı kaldır ve şunu yüksek sesle söyle
ACILARIN ÇOCUĞUYUM...BEN DOĞMADAN ÖLMÜŞÜM...
-
saygısızlık gibi olmasın ama ne alaka şimdi?boşuna işgal etmeyin şu siteyi lütfen ya
-
www.genccinar.com
-
üzüldüm sana be atık sezon başlayınca tbl de maçlar 1 dakikalık saygı duruşuyla başlasın senin için:D ne dersin ya da git bi kurşun döktür sende nazar var bak :P
-
3 senedir ehliyetli ondan öncede 5 sene ehliyetsiz araba kullanan birisi olarak toplamda,ufak kazalarla birlikte,10 kez kaza yaptım..
hepsinde hasar vardı..
tabi bende bişey yoktu: ))
ayrıca da motorla 3 kez düştüm..
yine motorla bi çocuğa çarptım..
(çocukta bişey yoktu allahtan..)
çocukken karatcilere özenip cama hıyaaa nidalarıyla vururken elimi çok derin kestim..
az kala serçe parmağımdan oluyodum..
mahalledeki kaldırımlarda ne kadar kaldırım taşı varsa hepsi ayak baş parmaklarımı tanır..
çoğunu üzerine düşürmüşümdür..
çocukken çok fazla dayak yedim..
biraz ufak tefeğimdir;saolsun arkadaşlarda bu fırsatı kaçırmadılar..
(ortaokul ve lisede fazlasıyla acısını çıkardım: )
kafamda bi kaç tane yarık var;kalorifer peteği,balkondaki pencereden düşünce çarptığım balkon zemini falan beni çok iyi tanıyan nesler arasına girdiler..
burdan asıl olaya gelirsek;çok kez ölümden döndüm diyebilrim..
hani o film şeridi dedikleri durum varya;tam bi şerit gibi gitmesede nelerin olacağı ya da olabileceği gözümün önünden geçti..
hayret ettiğim şeyse;kafa o kadar seri ve hızlı çalışıyoki bölesi bi durumda anlatamam..
kendini aptal hisseden biri varsa mutlaka ölümden dönüp egosunu tatmin etmeli: ))
ya yaa..
-
abi çok acıklı ya harbi üzüldüm senin için:(neyse çok geçmiş olsun..
-
wala iki kere trawma geçirdim biri basket oynarken biride sahilde kaykayla kayalıkların oraya uçtuğumda oldu YIKILMADIM AYAKTAYIM :p
-
ya harbi cok kötü üzüldüm :((((( !!!! çok geçmiş olsun....