Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

hiç ölümün kıyısından döndüğünüz oldu mu?

• Drive-MAN • 6 Temmuz 2006 12:24 • #503369
    abı olumu falan bosverde bana ıbanetzeyı cagırıodun ya
  • bigbooots • 6 Temmuz 2006 12:26 • #503371
    o da olur.. acele etme.. nasipse olur..
  • sacredsoul • 6 Temmuz 2006 13:03 • #503392
    boğazıma şeker kaçmıştı son anda kurtardılar.. ölseydim diğer tarafta baya alay ederlerdi:D
  • sadecemüzik • 6 Temmuz 2006 15:27 • #503408
    ben doğarken ölmüşüm :))))
    anne karnında göbek kordonu boğazıma dolanmış ve adamakıllı sıkmış... yüzüm mosmor doğmuşum...boğazımda da göbek kordonu :))) millet erken doğar, ben 3 gün geç doğmuşum çünkü tepki vermemişim... anneme suni sancı iğnesi yapmışlar da öyle doğmuşum... yoksa 9 ay 13 günlük ölü bir bebek olarak gelecektim dünyaya :))) ama en büyük hayal kırıklığını babam yaşamış ben erkek olmayınca :))))
  • fizban • 6 Temmuz 2006 16:03 • #503411
    aynı şey benimde doğumumda yaşandı. 10 gün mü ne küvezde de kalmıştım.
  • sadecemüzik • 6 Temmuz 2006 16:07 • #503412
    zaten yaygın görülen bir şey ama oldukça tehlikeli... anne karnında fazla yaramazlık yapınca öyle oluyor :)) ne mal olduğumuz o zamandan belliymiş :)) uyuz itin yarası eksik olmazmış...heheh
  • sadecemüzik • 6 Temmuz 2006 16:07 • #503413
    zaten yaygın görülen bir şey ama oldukça tehlikeli... anne karnında fazla yaramazlık yapınca öyle oluyor :)) ne mal olduğumuz o zamandan belliymiş :)) uyuz itin yarası eksik olmazmış...heheh
  • maddest_angel • 6 Temmuz 2006 16:42 • #503415
    ben ablam ablamın arkadaşları falan derken nerdeyse 8 kişi vardık..o zaman biraz küçüktüm tabi 13 yaşlarında olsa gerek o zamanlar yatağımız ranzaydı... benim arkadaşlarım ve ben ranzanın altına(4 kişi)ablamlar yukarıya oturdu. ben böyle tam köşedeydim sıkışmış bi şekilde duruyordum .iddaya girmiştik hepimiz sığarız diye gerçektende sığmıştık. 2-3 sn oldu galiba tam olarak hatırlamıyorum bi gürültü koptu. gözlerimi açtığımda kapkaranlıktı hiçbirşey görmüyordum...kör oldum diye bağrıyordum;))sonra sesler geliyordu... üzerimdeki tahtayı kaldırdılar( o anda gürültüyü duyan annem gelmiş herkesi kurtarmışlar ama beni unutmuşlar sesimden hatırlamışlar) ve gözüme güneş çarptı...meğersem ranza çökmüş bende alta kalmışım aynen alta kalanın canı çıksın gibi...o zaman kafam kanamış. ben farkında değilmişim. çünkü her yerim ağrıyordu (yani ağrımaması mümkün değil 2 yatak+7 kişi)parmağım tahtaların arasında kalmış ve çatlamış...doktora gittik annem kafamın kanadığını görünce..eğer 5 dk daha geç kalsaymışız beyin kanamasından öbür dünyaya gidiyormuşum...bunu duyunca bayılmışım beni ayıltmaya çalışmışlar...sonra gerisini hatırlamıyorum..eve gittiğimizde babam elinde bi kağıtla karşıladı bizi...kağıtta ev kuralları yazıyordu...sonra cezalar o bu şu derken 50 maddeydi. ama hiç biri benim için geçerli değildi hepsi abim ve ablama geçerliydi o an iyiki kafam kanamış ve parmağım çatlamış diyordum...hayatın değerini anlamıştım ama hala yaşamaktan nefret ediyorum...
  • sadecemüzik • 6 Temmuz 2006 16:51 • #503419
    bir anlamda enkaz altında kaldın yani...
  • maddest_angel • 6 Temmuz 2006 17:08 • #503423
    aynen öyle oldu:)şimdi yaşadıklarım aklıma geldikçe kopuyorum aynen türrk sinemasındaki gibi "göremiyorum doktor bey göremiyorum" gibi puhahahahhaha:))