-
Emperyalizme , militarizme , ırkçılığa , carta curta hadi tamam hepsi güzel şeylerde milliyetçilik ne orada ya , en tehlikelisi en vahimi budur ya zaten , 10 kelime edip 9unu doğru söyleyip 1 ini yanlış söylemek , 10uda yanlış olsa yürür geçersin ama bu çok vahim ya , bunuda kavramları bize yedirmek için yapıyorlar işte , hani bu 9u kötü bak işte buda kötü , lisedeki orta okuldaki gençlerimiz daha bunun ayrımını yapamazken bu sloganlar altında yetişiyorlar , en sonunda milliyetçi olmakta kaka , pis olacak , milliyetçi = faşist = hitler ya güya... ya sabır...
-
legend senı ganı ganı tebrık edıyorum cok haklısın mıllıyetcılık ve fasızm karıstırılmamalı kesınlıkle bakıs acın da dogru bırılerı cok sevdıgımız bu rock muzıgı sıyasal amaclarına alet edıyo ve bunu kımse yadırgamıyo ayrıca senı cesaretınden dolayı da tebrık edıyorum mıllıyetcılıge karsı nedemektır ya adamlara bak ama neysekı senın bakıs acın ve arkadasların verdıgı tepkıler benı mutlu ettı ınsanlar rock muzık dıyınce zıbıdık kubıdık tpler sanıyo cunku bu yıllar boyu boyle empoze edıldı hayır abı ben bu muzıgı cok sevıyorum yılodırda elektro calıyorum ama gayette mıllıyetcıyım nedır yanı gıtar calcaz dıye orfumuzden mı vazgecelım
-
senı cok ıyı anlıyorum neyazıkkı etrafımızda boyle ınsanlar var
-
ya barışarock sitesinde böyle birşey yazması bence çok normal.ne bekliyordunuz ki..bu organizasyonu düzenliyen kişiler belli,destekliyen kişiler belli...ben barışarock ı desteklemiyorum..rockncoke diyorum
-
dogru dıyosun
-
tebrik ederim
Türkiyedeki eğitim ve öğretim sisteminin bir yerlere çekilmeye başlamasından beri bu tip düşüncelere hasret kalıyoruz bilinçli toplum bilinçli insan biryerlerden çıkıyor işte.
tabi hemen biz barışarakçıyız rakınkokçuyuz olmasın ikiside birbirinden fena aslında
-
1 tarafta kola 1 tarafta bira pompalıyolar...al birini vur ötekine
-
sana katılıyorum legend türk milletini türkiyeyi savaşarak değil işte böyle değerlerinden geleneklerinden sahip olduğu millet ve birlik bilincinden uzaklaştırarak alt etmeye çalışıyorlar.bu çoğu kişiye paranoik geliyo ama ne yazık durum böyle.özelliklede türkçeyi yozlaştırarak yok ederek türklük ülküsünü parçalamanın derdindeler.bunun farkına varmak gerek artık.ülkemiz gizli bir istilayla karşı karşıya.türk gençliği uyanmalı ve bişeler yapmalı diye düşünüyorum
-
milliyetçilik faşizmle karıştırılıyor,milliyetçilik faşizm sanılıyor,bu insan evlatları küçük yaştan yanlış eğitiliyor,bilinçlenmek,bilinçlendirmek lazım.siteye baktım evet milliyetçiliğe karşı diyor fakat öyle sanıyorum ki bu arkadaşlar da milliyetçiliği faşizmle karıştırmışlar ki 'milliyetçilik'kavramını kullanmışlar diye düşünüyorum.
-
ya bu barışarock sadece amatör gruğların işine yarıyor çıkıyolar çalıyolar duyuluyolar hesapta ayrıca neden milletçiliğe karşı rock onu anlamadım gerçektende 14-15 ytaşındaki çocuk seviyesi hatta onlar bile öyle düşünmüyo çünkü o yaştakiler her hafta başı okulda istiklal marşını okuyan yaş grubu
(gerçi içlerinden ne geçiyor bilmiyorum ama...)