Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

müziğin geleceği?? (çok fantastik)

• Aria GalaCtiCa • 8 Temmuz 2006 18:43 • #503744
    Ya hocam zaten The Kovenant 'featuristic space metal' diye adlandırdıkları bir tarzda bi müzik yapıyolar. Bence de gayet başarılılar. Merak edenler animatronic'i dinlesin
  • bigbooots • 8 Temmuz 2006 19:17 • #503746
    hımmm.. bi bakalım..
  • bigbooots • 8 Temmuz 2006 19:28 • #503749
    Ya hocam zaten The Kovenant 'featuristic space metal' diye adlandırdıkları bir tarzda bi müzik yapıyolar. Bence de gayet başarılılar. Merak edenler animatronic'i dinlesin

evet dinledim keşke dinlemez olaydım.. kabus gibiydi!! :)

bu adamlar metal ile teknoyu harmanlamışlar.. ya da öyle bişeyler.. farklı bişeyler yapmaya çalışmışlar belli ama sırf farklı bişeyler yapmak adına müziği bir işkence aracı olara kullanmasını da bilmişler maşallah.. :))

neyse, demek istediğim şudur ki; bunlar geçiş evreleri olabilir ilerde ama geleceğin müziği kesinlikle bu değil.. diyorum ya, hayal bile edemeyiz!!
  • Aria GalaCtiCa • 9 Temmuz 2006 17:21 • #503840
    İki mesajının arasında 10 dk var sence 10 dk bi albüm hakkında değerlendirme yapmaya yeter mi? Metal-tekno harmanlaması tesbitin doğru, ama bu sırf farklı olmak adına yapılmış bişey kesinlikle değil. Animatronic çok fazla elektronic efektler içerir fakat bu muziklerini kotu degil tam tersi oldukca orjinal ve enerjik yapar. Animatronic adamların 3. albümü ve bu elemanlar daha önce mayhem, dimmu, ve cof gibi gruplarda çalmış; yani animatronic geçiş evresinden çok daha fazlası. Beğenmemen tamamen tarz meselesi ama kabus gibi, işkence... falan demen de senin yorumun. Ama 'işte geleceğin müziği' de denemez kesinlikle; o ayrı...
  • bigbooots • 10 Temmuz 2006 01:05 • #503914
    orjinal olduklarını ben de söyledim zaten.. ama belki bir 10 atıyorum belki bir 20 sene bilemedin 50 sene sonra bu müzik çok revaçta olabilir, kimbilir.. şuradan 20 kişiye dinlet bu şarkıları, başarılı bulan senin gibi belki bir kişi daha çıkar belki o da çıkmaz.. nedeni ise müziğin algılanış biçimi elbette.. bugünün insanlarından yarının müziğini takdir etmelerini bekleme.. 10 dakika bile sabredebilmişim demek, aferin bana.. bir de bu elemanların daha önce bilmem hangi gruplarda çaldıklarını söylemiş ve bu albümlerinin geçiş döneminden çok daha fazlası olduğunu söylemişsin.. müzik sürekli, durmaksızın bir arayıştır.. sınırsızdır, sonsuzdur.. eğer hala bu yaptıkları, bu adamların yapabileceklerinin son noktasıdır diyorsan.. tamam derim uzatmanın anlamı yok..
  • Legend • 10 Temmuz 2006 13:07 • #503943
    Gitarda 144 adet fret var , ve bu fretlere sırayla basmanın kombinasyonu + bastığın her notanın tuşe kombinasyonu (harmonikti,benddi carttı curttu) + bastığın her notanın ölçü değerleri kombinasyonu + gitarın yanında kullanılan diğer enstrümanların bu tip kombinasyonları + vokal kombinasyonları = sonsuz müzik...