-
elektrik gitar kursuna yeni başladım arkadaşlar,bugün de 3. dersimi gördüm, ve bu gün hocanın söylediği bi kaç şeyi unuttum gibi sanki,ya da anlamadım,,ya şu major ve minör akorlar var ya,işte onlardan bahsederken şöyle bişey geçti arada,, mesela la major ün beşlisi ne?_ falan gibisinden, major akorlar da notaları bulurken 3 tam bi yarım mıymış neymişş, işte, bunlar yanii, bi yardımcı olan olursa dua etcem kendisine,, bekliyorum
-
Ders aldığın hocaya sor..onun bilmesi lazım.
-
bu gibi durumlar için; ders dışında kaynak olarak kullanacağın başlangıç seviyesi metod kitaplarını da elinin altından ayırmamalısın
-
en çok bu cevabın gelmesinden korkuyo dum,, ve şu an korktum, bili yo musun,, ya sabırsız bi insanım napıyım,
-
ya ,, isim verirsen çok sevincem, yani değişik kişilerden değişik tavsiyeler almak istiyorum, anladın ız diiğ mi,, metod olarak ne alabilirim,,
-
Armoni için;
Nurhan cangal - Armoni
Adnan Özalaşlar - Pop & Jazz
Pratik için;
Mesut Uğurel - Bora uslusoy. (GIT mezunu bu iki kişinin kitapları pratik teori için tavsiyemdir)
-
sagoll,
-
canım bak şimdi majör akor dan başlayalım mesela do mi sol do mi arası b3 yani 2 tam perde eğer daha çoğunu merak edersen beni tıkla byeeee