-
gorgoroth az çok dinlediğim bir grup ve şarkılarını beğenirim ama bana biraz fazla gürültü yapıyorlar gibi geliyo söylenen kelimeler zor anlaşılır black metal de ama bunda hiç duyulmuyo bile
-
Hayır, bence değil.Ha, size göre öyledir.Bilemem..
-
gorgoroth hazmetmesi zor bir grup..dinlemek için sağlam bir bünye,makina gibi kafa,birde sağlam bir sidik kesesi bulunması gereklidir
-
yok mu garajda bu hayvanları dinleyen insan avladı..
özellikle davulları çok abartıdır..böyle helikopter gürültüsü gibi
-
abi gerçek müzik bu değil...
-
Valla bi Unchain My Heart kalmış aklımda , güzel parçaydı.
-
başka yok mu?
-
ya var insan yapımına benzeyen bi kaç parçaları ama diğer parçaları çalmayua başlıyınca nasıl başka bir parçaya geçtiğimi bilemessiniz nasıl bir sesdir o yaw deli bir gürültü ama bazı parçaları güzel değil diyemem
-
Onların bi Drommer om Dod diye bi şarkıları vardı galiba birtek onu dinlemiştim. Sonradan NonServiam'da bir röportajları çıkmıştı:
"Biz reklam için kilise yakmıyoruz, inancımız böyle diye kilise yakıyoruz" gibi bir söz vardı -tam emin olmamakla beraber ama yakın olarak böyle birşeydi- o günden beri dinlemedim daha =)
.edip.
-
adamlar %100 satanist size bunun garantisini verebilirim ropörtajlarını falan dinledim hep şeytana tapıyorlar zevkle dinliyorum ayrıca güzel grup videolarını izleyin derim ilginç oluyor