Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

gorgoroth çok mu gürültülü

• up the irons • 22 Temmuz 2006 22:33 • #505919
    hayır
  • dimmuborgirfan • 5 Ağustos 2006 13:54 • #508277
    Tamam black metal e bayılırım hatta Emperor,Darkthrone,Dimmu Borgir,Immortal,Satyricon dinlerim hatta severim ama Gorgoroth dinliyemiyorum çünkü kafam bir süre sonra zonklamaya başlıyor.Ayrıca çok tek düze bir grup.Hazmetmesi zor gerçekten.Ayrıca satanik grupları da hiç sevmem.
  • Necrophilliac • 5 Ağustos 2006 14:26 • #508282
    Satanik grupları sevmeyen Black dinleyicisi, daha neler göreceğiz acaba?
  • -jackal_musty- • 5 Ağustos 2006 16:08 • #508295
    sataniast olması bişeyi değiştirmez..yaptığı müzik yeter..
  • vovin35 • 5 Ağustos 2006 16:54 • #508300
    "dimmuborgirfan" diyor ki
    Tamam black metal e bayılırım hatta Emperor,Darkthrone,Dimmu Borgir,Immortal,Satyricon dinlerim hatta severim ama Gorgoroth dinliyemiyorum çünkü kafam bir süre sonra zonklamaya başlıyor.Ayrıca çok tek düze bir grup.Hazmetmesi zor gerçekten.Ayrıca satanik grupları da hiç sevmem.

Satanik grupları sevmiyorum demişsin;ama dinlediğin grupları iyi analiz edememişin
    darkthrone grubunun şarkı sözlerini biraz incle, grubun beyni fenriz'i araştır derim ve aynı şekilde Emperor un geçmişine bir bakmanı önerirm
    black metal gruplarının çoğu satanizm,vampirik ve mistik öge temalıdır.
    sana tavsiyem müzikle ideolojiyi bağdaştırma,Çocukça şeyler bunlar grup satanist paganist bilmem ne.
    severek dinliyorum ben bu amcaları düşünceleri beni hiç ırgalamaz müzikleri ön planda benim için

ufak bir not: ben dimmu borgir'i satanist diye bilirim yanlışım varsa düzelt
  • ville89 • 5 Ağustos 2006 18:37 • #508313
    hiç alakası yok gürültülü falan degil gürültü dedigin grindcoredur bence..
  • Necrophilliac • 5 Ağustos 2006 18:46 • #508314
    Teşekkürler:D

Birisi müziğimi gürültü olarak düşünüyor!!
    HEyyoooooooo.... İyiki varsın.. Sen olmasan dinlemeye devam edecektim... Hayatım kararacaktı.... Boş işlerle uğraşacaktım hep... Aydınlandım... Teşekkür ederim muhterem insan.
  • ville89 • 5 Ağustos 2006 18:52 • #508315
    ne b.k yersen ye banane
  • Necrophilliac • 5 Ağustos 2006 18:59 • #508319
    Di mi?Bunu içiinden söyleseydin de gereksiz tartışma olmasaydı..
  • vovin35 • 5 Ağustos 2006 22:31 • #508354
    "Biz reklam için kilise yakmıyoruz, inancımız böyle diye kilise yakıyoruz" gibi bir söz vardı -tam emin olmamakla beraber ama yakın olarak böyle birşeydi- o günden beri dinlemedim daha =)

tabi ki reklam için değil keyif olsun diye kilise kundaklamıyorlar
    Bunun başlıca nedeni hristiyanlığa karşı olan nefretten gelmektedir,hristiyanlığın kendi kültürlerini bozduklarına inanıyorlar