-
verilen tepkiler yersiz bence.belki gayri müslim kesimden rockla ilgilenen birileri mest olup müslüman olcaklar.neden olmasın(ne kadar iyimserim:))
-
evet cok iyimsersin arkadaşım belkide olurlar :D:D:D
-
önce sen azcık müslüman takılda her c.tesi içmeler falan:D
ayrıca dorian ın coverı çok başarılı dalga geçilmiş bişey olsa melodisini falan daha eğlenceli yaparlardı:S
-
Bilindiği üzere Yunus Emre'nin sözleridir onlar, Yunus Emre'nin şiirleri bir çok insan tarafından asırlar boyunca zevkle ve hayranlıkla okunmuş, hala da okunuyor, dinledim dorian'dan bu parçayı, dalgayla falan alakası yok, tasavvuf eserlerinin farklı tarzlarda okunmasını eleştiren insanlar önce tasavvufu, Yunus Emrey'i açıp adam gibi bir okusunlar, ordaki hoşgörü ve birleştiriciliği anlasınlar ki, böyle saçma sapan yorumlar yapmasınlar!!!
-
şimdi baba biliyosun ben yanlız içimemm beraber içriz önce anlın secde görsünde ondan sonra bu konu hakkında konuş kardeşim bu cumartesi iyiydi ama
-
nalan81 beni beynimden vurdun şimdi bu konu agar bi konu kimse saçmalamıyo ama tam üste yazdıklarım biraz şaçma olabilir konuya yakışmamışta olabilir ama biz yunus emreyide severiz günümüze kazandırdıgı eserleride ama o eserleri biraz degerlendirmek lazım dimi artık güzel şeyler görmek istiyoruz ve dorian bunu bize gösterdi gerçi sen ne anlarsın bilmiyorum bu yazdıklarımıda saçma bulabilirsin ama??????????:D
-
Ben Dorian'ın Yunus Emre siirini ya da herhangi bir tasavvuf eserini yorumlamasına karşı değilim ki, karşı çıkmanın da saçmalık olduğunu düşünüyorum ayrıca, anlatmak istediğim tam anlaşılmamış sanırım ya da ben anlatamamışım.
SAYGILAR...
-
ya ablan görmesin kıza kıro demişsin ya sen kız mısın erkek mi ama çok doğal yorum yazyosun yani
dorian'a gelince aslında gitarları sert ama çok ön planda değil güzel grup dorian
-
ya bence gençlerin ilgisini çekmesi için hoş bir uygulama olabilir hayatında ilahi dinlememiş birisi bile ulan bi dorianın albümünü alayım dinliyim diyip de tanımış olabilir bence çok hoş güzel vs vs
-
afiyet olsun