-
Herhangi bi enstrümanda, hocanızın verdiği şarkıları bi kenara bırakıp, dinlediğiniz şarkılardan ilk hangisini çalmıştınız arkadaşlar? Ben 'Ulan şunu bi deneyim' deyip nirvana'dan teen spiriti çalmıştım; pek de zor olmamıştı haliyle
-
he hocaların dedigini bırakırsak iyi ama ben ilk teoman ın söyledigi tarzda ve akorda sevdim seni bir kere'yi calmıstım akustikte(biraz slow ama)sonra metallica nothing else matters ile mama said....
-
ben de nothing else mattersı çalmıştım.
-
Piyano'da bun yapma fırsatım olmadı. Ama gitarda Guns'n Roses Don't Cry'ı çalmıştım baya bir kolaydı.
-
Metallica - One'dı galiba.
-
Gitara başlayalı 3 ay falan olmuştu; ilk rammstein'ı denemiştim, hemen çalmıştım; sonra living after midnight'ı denedim, biraz zor oldu ama sonunda onu da çaldım; ammaaaaaa bu gazla ve en tempra halimle sonra gidip -yürü be aslanım- bite the pain'i çalmayı deneyince ağzımın payını almıştım...
-
ben aslında bas çalıyorum ama gitarda ilk çaldığım parça nothing e.m. dı baya zorlamıştı beni şu an bakıyorum da ne kadar kolay bi parça.bas gitarda ilk çaldığım paraçada zombie bi çoğumuzun olduğu gibi sanırım :D
-
tesadufe bak bende teen sprıt calmıstım
-
akustikle ilk zombie yi çalmıştım
-
..and justice for all
tabi ki tamamı değil :D:D
sadece girişteki yeri çok mutlu olmuştum galiba devamı gelebiliyo artık insanlar çabuk gelişiyorlar