Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

İlk hangi şarkıyı çaldınız?

• paranoia_ • 25 Nisan 2007 19:43 • #526165
    benim hiç bana benim istediğim enstrümanı öğretecek bir hocam olmadı ama lisede hoca zorla flütle istiklal marşını çaldırrıken millete ben çalmamıştım çünkü blok flütten ve çıkardığı sesten hala nefret ederim.ben de bassla isiklal marşını çalmıştım çok zordu yetişemiyordum falan ama hoca gayretimi beğendi ve bir de barok sanatı hakkında ödev karşılığında 5 almıştım... güzel günlerdi...
  • _Backmasking_ • 25 Nisan 2007 20:41 • #526166
    inanmazsınız bende ilk olarak tapingle midnight ı çaldım sonra zaten herdinlediğimi kulaktan çıkardım aynı gün içerisinde kendi sololarımı atmaya başladım şimdi isim vermiyim bi grup hemen beni farketti ve gruplarına davet ettiler çok yeni olduğum için kabul etmedim tekliflere açığım.
  • Maddark • 25 Nisan 2007 21:23 • #526167
    hehe iron maiden 2 minutes to midnight aha ne kasmıştı ama ...
    gerçi ilk klasik gitarla başladığımda leman sam rüzgar çalmıştım ama o deneyimleri saymak istemedim...
  • FuL_TeLiKe • 26 Nisan 2007 02:14 • #526190
    müziğe yeteneksizim ama ilk çaldığım şey "daha dün annemizin" adlı klasik eserdi..
    ondan sonra saz çalan 1 adamı izleyerek "koyun gelir yata yata,çamurlara bata bata" adlı eseri çaldım..

tabi bu kadarla sınırlı kaldı daima..
    fakat:İlk çaldığı parça anasının örekesi,herekesi vs. olan arkadaşlar pek inandırıcı olmamışlar..
    bu da dipnot bari olsun..

"öyle dedin sen nasıl çaldın ya lan bunları?" diyen arkadaşçıklar için;bilen bilir bunlar en dandik parçalardır..(zorluk bakımından..)
  • Yavanna • 27 Nisan 2007 01:59 • #526222
    valla ilk çaldığım şey bağlamayla "züleyha" idi
    züleyhaaaa bekletme he züleyhaaa ağlatma haa die devam ediyordu(:
    ondan önce ilkokul basic flüt var tabi ki ama onu hatırlayabilmem imkansız :)
  • tolqing • 27 Nisan 2007 19:59 • #526234
    daha dün annemizin ollarında uyurken
    çiçekli bahçemizin yollarinda yürürken...ilk orgumla calmıştım anaokuluna gidiyodum 6 yaşındamı neydim,çok sevinmiştim anneme hergun yüz defa çalıyodum:)sonra orgum çalındı?!
  • ackeen • 27 Nisan 2007 20:46 • #526245
    gitarı aldığım gün elime burzum-war'un tabı geçmişti onu deneyeyim demiştim ve çalmıştım (öyle hemen mi diyeceksiniz ama ben önceden başka telli çalgılar da çalmıştım çabuk oldu!)
  • FuL_TeLiKe • 4 Mayıs 2007 17:10 • #526514
    şimdilerde sürekli süt içtim dilim yandıyı çalıyorum..
    çalıp çalıp mutlu da oluyorum..

re mi fa sol fa sol sol sol fa sol sol sol diye gidiyo..
    .)
  • TuTanKoMoN • 5 Mayıs 2007 17:53 • #526543
    :d ya hatırlamıyorum ama çölmışımdır işte notıng filan
  • Rapper_GIRLLL • 8 Haziran 2007 22:41 • #527621
    hatırla ey peri o mesut geceyi... :):)