-
Tek albümle en iyi rock gruplarının başında gelmek? Pardon ama rock grubu bilgin bu kadar mı? Nerde kaldı QUEEN , P.FLOYD falan?
Eğer şu andaki gruplardan bahsediyosan , o zaman bir şey demem...Ama bence yinede en iyi değiller...
-
nu metal yazıyorlar dergilerde evan.. için ama gene de büyük başarılar elde ettiler fallen sadece amerika 5 milyon sattı diye okumuştum bir yerde
-
evet kesinlikle eski iyi grupları yabana atmadan yorum yapmak gerek.bencede evenesence iyi bi gurup ama daha çok yol alması gerekli.şarkı sözleri oldukça güzel ama hepsi birbirine benzemiyo mu sizce sözlerin?
-
fallen da sanki şöyle bir şey vardı hit şarkılar karanlık şarkılar mesela where will you go daki vokal iğrençti ama bu da iki liderli grup teması yüzünden intro'da bile bir o bir ben konuşmuyor muydu?
-
bakınız besteler hakkında yorum yapmadım,sadece şarkı sözlerine dikkat edin,fallen da birbirinin aynı şiirler gibi yazılmış,daha doğrusu sanki devamıymış gibi yazılmış şiirleri bölüştürüp farklı farklı parçalar yapmışlar sanki.ben hep bi şarkısını dinlerken öteki şarkısı aklıma geliverir hemen.şebo da da olur bu ama söz olarak değil beste olarak.bi tekdüzelik var sanki.hiç farketmediniz mi?
-
ben de arklara katılıp susuyorum bu ne biçim geyiktir
-
söz gümüşse sükut altındır felsefesini benimseme geyiğidir:)
-
hayır bence bu bir geyik değildir
-
Geyikle ne alakası var? Saçma sapan bir mesaj yazmışsın. Yemin ederim şimdi ağzımı çok fena açasım geldi ama dersimi aldım donduruldum 2 kere bu yüzden , susuyorum sana karşı , sende çeneni kapa ya da düzgün yorum yap!!
-
tamam en iyi rock gruplarının başında geliyor dedim ama senin müzik tarzın ve benim müzik tarzım ayrı sen queen demişisn ama ben queen dinledişm sevmedim iron maiden dinledim onuda sewvmedim yani tamamyle farklı bir durum bu zevk meselesi sana iyi gelen bana iyi gelmez hesabı bence evanescence onlardan iyi ama sence queen onlara 4 basar ve ben sana sadece saygı duyarım