-
arkadaşın bahsetmek istediği kalıplaşmış, efsaneleşmiş grupları hiçe sayarak belli bir süredir piyasada olan grubu en üste getirmenin yanlış olması... rak diye nitelendirdiğiniz kavram evanescancan ya da buna benzer grupları içermez... zevk meselesi değil bu, kalıplaşmış bir düşünce...
-
bende arkadaşın demek istediğini anladım ama bence bu kalıplaşmak değil zevk meselesi kimisi 100 albüm yapar ama adını duyuramaz kimisi 1 albüm yapar dünyaca tanınır
-
ama bu evanescence'ın iyi bir grup olduğu gerçeğini değişirmez
-
Zevkler diyip geçiştirmek lazım bu konuyu.
-
bende öyle diyorum millet anlamıyor bi sen anladın helal olsun
-
evanescence iyidir ama konser performansı amy lee'nin albümdekiyle aynı de4ğil
-
Ya bende konuşucam lütfen yapmayın ya.. Söyliycem konser performansı niye aynı değil.. Lütfeeeenn.. Susalım.. Bu konuda garajın tozlu sayfalarında kaybolsun.. Rica ediyorum..
-
bende bütün akustik konserleri var ve performan süper internetten araştırma yaptığımda evanescence nin sesi için stüdyo dopinli dediler ben zaten evanescence hayranıydım vardı bende konser görüntüleri bunu üzerine inat fallen albümündeki bütün konser görüntülerini indirdim veinanın ki perfprsn süper yani piyona başında kafasını sallayark şarkı söylüyor..
-
O ritme bende kafa sallarım.Üff, affedersiniz, ama zevk falan değil söyliycem düşüncemi.
Arkadaşlar bende dinledim bu grubu bir zamanlar.Peki nasıl dinledim?"Neymiş bu?" diyerek.Ve ritmleri basit geldi.Yani, gitaristleri gitar çalmaktan çok marangozluk yapar gibiydi.Seslerle oynandığı ne yazıkki çok açıktı.Grup popülerleştikçe bende soğudum zaten.Sevene karışmam, ama bence, gerçekten metal dinleyen insanlar olmak istiyorsanız, aramaya devam edin.Bugün insanlar müziği güzel diyip S.O.A.D. dinliyorsa daha iyisini bilmediğindendir.Yani saplanmayın bu gruplara, arayın, yeni gruplar arayın.Gothic, Heavy, Thrash, Nu metal, Hardcore, Metalcore, Doom vb. tarzların dışına çıkın.Bir bakın, başka neler var diye.
Yani düşüncem bu.Tabi sevene saygım sonsuz(Asla Evanescence gürültü mü yapıyor diye topic açmayacağım demektir bu)
-
bende everybody's fool'un vardı konser videosu amy kesiliyordu arasıra ama millet o kadar coşuktu ki anlamıyor tabii