-
Yaw uyuz oluyorum bu ibrahm tatlıses e ve onu dinleyenlere acaba diyorum metalciler toplansak bu adamın konserine gidip ibocuları ortamıza alsakda şupagat yapsak akıllanırmı bu adamlar
-
Büyük harfle yazmana gerek yok. Sakin ol. Heyecan yapma. Noktalama işaretlerine ve imla kurallarına dikkat et. Noktalama işaretleri için ipucu; nefes aldığın yerlerde virgül, uzun nefes aldığın yerlerde nokta...
"Şupagat" nedir?
-
ben hiç bişiii anlamadım yaww
ibo konserimi? nasıl?
-
boşverin yaw baştan anlatmaya başlamak istemiyrum,çok açık yazdığımı sanıyordum.Fibonacci olmuşmu noktalama işaretleri ayrıca şupagat rock,metal konserlerinde ortada bi alan açık birbirlerine tekme yumrukla girişen bir grup insanın adrenalin salgılama olayına denir.
-
Hayatının en Temiz sopasını yersin orda öyle bi drumda
-
hehe ama tek gitmeyecez tabi onlar kaç kişiyse bizde o kadar olcaz yokmu o kadar desteklicek metalci adam şurda yoksa tek gitsem linç ederler
-
her nekadar sevmesemde o adamı,özgür bir ülkede yaşıyoruz-ne kadar özgürse artık,en azında istediğimiz müziği dinleme özgürlüğümüz var-sana ne arkadaşım isteyen istediğini dinler!!!seninle her tezat bir iş yapanı şupagat tarzı birşeylemi haklayacan ya da yaptıklarından vazgeçirecen??saçmalık.yazık yaa...
-
çok iyi yazmışsın valla!!
-
kişisel bir tatmin duygusu yaşıyacam tamamen duygusal bişey artık ırkçı mı dersiniz buna ayrımcımı sadist mi manyak mı her ne diyorsanız yazık sa yazıkdır