Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

soad ın yeni klibi..

• sedna • 18 Temmuz 2006 19:09 • #505300
    arkadaşlar bildiiniz üzere System Of A Down isimli ermeni asıllı bir rock grubu var.Bu kendini bilmezler her fırsatta sözde ermeni soykırımını gündeme getirip Türklere hakaret içeren itaflarda bulunuyorlar. katıldıkları eylemlerde giydikleri t-shirtler ve pankartlar ,yaptıkları konusmalar da cabası... son video klip çalışmaları ^^HOLY MOUNTAINS^^ adlı parçalarında türk milletini yerden yere vurmuş,bununla kalmamış ulu önder ATATÜRK'e yalancı riyakar sahtekar katil vb.hakaretlerde bulunmakla beraber resimlerini kullanmışlardır.kimisi nerden çıktı şimdi bunlar die düşünmüş olabilir..eğer gözleriyle görmek isteyen var ise:
    asagidaki adrese tikladiktan sonra, logging in yazan yere tiklayip, kullanici adi ve parolanizi gireceksiniz

kullanıcı adı: notguilty11
    parola:12345

http://www.youtube.com/watch?v=tyzsfHXq-c0
    işlemlerinden sonra hayretler içindse klibi izleyebilrler...
  • hipeROCKtif • 18 Temmuz 2006 19:58 • #505303
    ya bırak bu şerefsizleri bunlar prim yapıyorlar başka hiç bişey değil
  • narkozz • 18 Temmuz 2006 20:17 • #505305
    arkadaşım sağol bizi bilgilendirmeye ve bilinçlendirmyee çalıştığın için ama bundan önceki topiclere bakarsan bu konuyu tartıştığımızı,kliplerine olan yorumlarımızı görürsün..
    tekrar teşekkür ederiz.
  • _betrola_ • 18 Temmuz 2006 20:20 • #505306
    daha önce de izlemiştim ben bunu..asıl siz buraya başlık açarak onları amaçlarına ulaştırıyorsunuz.bırakın ne yaparlarsa yapsınlar.biz ne olduğumuzu ve ne yaptığımızı biliyoruz ,onlar istedikleri kadar kendi hayal dünyalarından masallar uydursunlar bırakın ya..
  • kkurt • 18 Temmuz 2006 22:24 • #505339
    youtube siteside bu klibe küfürlü yorum yazan herkezin zihinsel özürlü olduğunu düşünüyorum. umarım bunlardan bazıları garaj üyeleri değildir...
  • __Axl_Rose__ • 18 Temmuz 2006 23:49 • #505345
    www.antisoad.org
  • Kitamoto • 18 Temmuz 2006 23:51 • #505347
    Birde hani turkler için barbar kaka pis dar goruslu vs falan diyenler var.hic bir millet yoktur tarihinde; bunyesinde bulunan ermeni rum ya da diğer anzınlıklara bu kadar insancıl hoşgörülü ve töleranslı davranmıştır.Yani biz kendimizi bilelim ve muziğe leke düşürenleri ağıza almayalım, üzerine yorum yapmayalım.hatta şuan bile belki prim yapıyolar.(bnm sayemde)objectif olursak iyi müzik yapıyolar fakat böyle gereksiz hal ve hareketlerle kendilerini bitiriyolar.Biz çiçek vermeye devam edelim arkadaşlar.insanlık budur çünkü.
  • bigbooots • 19 Temmuz 2006 10:24 • #505382
    youtube'daki o videonun altındaki yorumların bazılarına ben de cevap verme ihtiyacı hissettim kendimde.. tek tek izah ettim, hatta belge niyetine bir sürü de link verdim bu insanlara.. ama ne oldu?? hepsini silmişler.. :o işlerine gelmemiş.. üstelik ne küfür, ne de hakaret vardı..
  • Drive-MAN • 19 Temmuz 2006 12:19 • #505420
    mesaj yıne sılıncek de olsun cunku bu o.cocuklarına dayanamıyorum keske turkıye ye gelseler de analarının .mını gorseler serefsızler bak ya sabah sabah dellendım
  • kkurt • 19 Temmuz 2006 12:37 • #505431
    ilginç.. benim yazdığım yorumu da yayınlamadılar.. işlerine gelmedi herhalde.