Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

soad ın yeni klibi..

• Drive-MAN • 11 Ağustos 2006 21:23 • #509209
    arkadasım haklısın adam gıbı saksıyı calıstırınca sen saglam fıkırler ureytebılıyosun ama tutupda klıp cok guzel adamlar haklı ermenılerın acılarını anlatıyo dersen bende sana soverım ne yanı bız katılmıyız soykırım mı yaptık keske yapsaymısız ermenılere ve hatta hıtler de amacına ulassaymısda suan dunyada ısraıl gıbı bı ulke olmasaymıs 3 yasında bebeler ölmeseymıs
  • kkurt • 11 Ağustos 2006 21:34 • #509215
    klip güzel yalan mı yani. zaten katil dedikleri adamlar içinde sadece atatürke saygım var diğerleri bi bxk değil.

bunlar boş işler. soad o.çocuğudur değildir bizi ilgilendirmez. 1.5 milyon ermeninin ölmüş olmasının adının soykırım olup olmadığı da bizi ilgilendiren birşey değildir, onların derdidir. bizim açımızdan "politik gerçek" bunun teknik adının soykırım olmadığı, sadece talihsizlik olduğudur (beceriksizlik te diyebilirsin), ama bu tezi inandırıcı bir şekilde nasıl savunursun, o da ayrı bir konu tabi. pratik gerçek ise o kadar sayıda insanın ölmüş olduğudur (o devirde savaş yüzünden ölen türklerin sayısı yanında bir hiç kalır bu da bir gerçek). o devirde osmanlı imparatorluğunu yönetenlerin düpedüz salak olduğu da bir gerçektir, bulundukları makama orayı hakkaderek değil onun bunun yakını damadı vs oldukları için gelmişlerdir, adamları savunmanın bir gereği de yok. yani şimdi çıkmış adam bunun şarkısını yapmış bağırıyor. bağırmasın mı? şimdi bu adam o.cocuğu mudur? zahmet etmiş uğraşmış kendi tezini savunmuş. güzel bir davranış. örnek almak, aynısını yapmak lazım.
  • kkurt • 11 Ağustos 2006 21:47 • #509218
    http://www.sinanoglu.net/anasayfa/soylesi/Aksam.htm

bunlar soad'ın ne halt ettiğinden daha önemli.
    saksıyı biraz da bu yönde çalıştırın bence.
  • Drive-MAN • 11 Ağustos 2006 23:08 • #509238
    1.5 mılyon ermenı mı ölmüs abı yapmaya bıde 30 kusur yasındasın bunca yıl nasıl yasadın savas baslamadan once ermenılerın tırsıp kactıgını veya kacırıldıgını o tarıhlerde belırtılen bolgede zaten o sayıda ermenılerın olmadıgı nasıl bılmezsın ben o devırdekı osmanlıyı savunmuyorum zaten olabılır bı devlet yukselır yukselır ve coker bu normal bı durum ama sen dıyosunkı benım sadece ATATURK e saygım var gerısı bı bok degıl dıger adamların osmanlının adamı oldugunu sanmıssın heralde bu da ayrı bı yanlıs onlar ATATURK un sılah arkadasıydılar son bırkac ay ıcerısınde bı kıtap cıktı su cılgın TURKLER dıye tavsıye edıyorum
  • kkurt • 11 Ağustos 2006 23:16 • #509244
    hadi 1.5 değil 500 bin olsun. ne fark eder. detaylar önemli değil. zaten bunu bana değil soykırım tasarısını kabul eden milletlerin meclisine anlatman gerekiyor.
    ben sadece ne şekilde düşüneceklerini özetledim. yani amaç başkaydı ama bu adamlar o günkü şartlar yüzünden öldü deyince yemiyor.
    mümkümse işin içinden çık bakalım.
    öyle soad o.çocuğudur diyerek çıkabiliyorsan helal olsun.
    bu arada dikkat ettin mi, o klibi youtube'te yayınlayan adam yazılan yorumlar arasından ne kadar küfürlü yorum varsa hepsini yayınlamış. akıllıca değil mi? türkler küfür etmekten başka birşey bilmeyen yaratıklar gibi gözüküyor. bizim sazanlar da oltaya ne güzel takılmışlar.
  • Necrophilliac • 11 Ağustos 2006 23:22 • #509246
    S.O.A.D. nelere kadir yav.. Yok bu bir iltifat değil.. Bütün forumlarımızda var, küfreden, savunan, daha önemli konular üstünde durulması gerektiğini düşünen..

Ermenistan'da bu kadar popüler mi bu grup?Sırf meraktan soruyorum..
  • Drive-MAN • 11 Ağustos 2006 23:24 • #509247
    abı kulaktan dolma bılgılerle sankı kahvedeymısız gıbı konusuyosun hadı 500bın olmussun bıde sıte vermıssın senın fıkrını savunan tek sıteydı heralde ben somut kanıtlardan okudugum ve bıldıgım net verılerle konusuyorum sen ıyı 1.5 mılyon degılse bıle 500bın vardır dıyosun tamam kufur konusunda haklı olabılırsın turkler gercekten konusmayı sevıp ıs ıcraata geldıgınde pekde bı varlık gosteremıyen bı mıllettır ama ben hıc olmazsa TURK oldugumu unutmayıp objektıflık cercevesınde ama bı TURK gıbı bakıyorum sen ne yapıyosun ermenılerın avukatlıgını
  • kkurt • 11 Ağustos 2006 23:27 • #509251
    sen ne yapıyosun ermenılerın avukatlıgını

şeytanın avukatı filminde de ben oynamıştım zaten.:D
  • narkozz • 11 Ağustos 2006 23:34 • #509255
    valla bence fazla popüler değildir. benim düşüncem bilmiyorum :S
    ama burda adından çokça söz ettiriyor ki bu beni uyuz ediyor aptal herifler tiplerinde meymenet yok bi kere. atalarımıza şeytan diyolar asıl şeytan kim acaba :S
  • Necrophilliac • 11 Ağustos 2006 23:37 • #509260
    Yok yav öyle değil, şimdi adını vermiyim bi forumda 116 sayfa tartışılmış bu adamlar.. Öyle böyle değil.. Hani sevmek falan bir yana, bu tarzla (artık nu metal midir nedir) alakası olamayan da biliyo.. Herkes biliyo ya..