-
şarkı sözlerinin ne anlama geldiğini çözebilen ve hangi yaş grubuna hitap ettiğini bilen var mı?
-
evet bu ülkede öyle insanlarda var ne yaptığını zannediyo bu adam komedi ya hatta arkadaşım onları sevenlerde var biliyormusun ben korn un orjinel cd sini alırken aptal diyen adam ismail yk nın orjinel cd sini aldı hangimiz aptal bilmiyorum ama gerji o insan aptal ötesi bence sadece ismail yk deyil tabi onlar gibi yüzlercesi var misal nihat dogan , seda sayan.....
-
evet var ve işe yaramayanlardan birtanesi
-
bu adam bence ayrı bi şekilde incelenmeli. çünkü yaptığı müzik(!) sözler ve melodi bakımından "abi ondan da dayayalım" mantığıyla bütünleşiyor. pop rock arabesk hip hop ne ararsan var abijim. cümbüş işte bizim insanımız sever cümbüşü,sentezi:DD
hele bi de Shaggy olmuş ya of anam yenmez tadından ..
-
birde mahsun kırmızıgül var =)
-
:S
ben çözemedim o adamı :S
garip bişey...........
-
ben zurnamıyım haa.. diyerek kendi şarkısında hiç bir söz söylememize fırsat bırakmamıştır... insanoğlunun her bakımdan evrimleşemediğinin göstergesidir.. Darwini yanıltan adam..
-
:D çok iyi bir yorum tebrik ediyorum :S:S
-
rica ediyorum.. yalnız bir üzüntüm bu adama devlet sanatçısı ünvanı niye verilmedi diye hayıflanıyorum.. hakediyor adam her sene bomba şarkılarıyla yazımıza neşe ve mutluluk katıyor ehuehe :D:D
-
yurtdışında da bi sürü gereksiz var lindsay falan ama ismail ykdinlendiği sürece ismail yk olacaktır bizim üst komşumuz 3 öğün açıyor son ses günde 1 kere rastgeliyorsunuz bana acıyın biraz sabah onla uyanoyoruz yav