-
mutlu oldum
gramer olarak yanlış bir olaydır roger waters bunu özellikle yapmıştır gramer öğretmenine karşı the wall adlı filmde happiest day of our lives çalarken görülebilir gramer hocasının tipi tam türkçe çevrimi eğitimsizliğe ihtiyacımı yok demektir
-
arapça olarakta bakarsak celal...
-
nohaha tamam be direk de diskalifiye oldum..çekilim aradan bari..
-
vikipedia gibi çocuksun alkışşş :)
-
thnx
-
çıkan çıksın....hatta mümkün olduğu kadar çok grup çıksın...içlerinden mutlaka dinlenilebilir birşeyler çıkar...
-
ya bence de güzel değil ama iyi grupların çıkması için bu şart zaten bi süre sonra kendileri kaybolup gidiyorlar
-
yaw şimdi siz manowar,megadeth.metallica.iron maiden,black sabbath vb gibi kalıplaşmış grupları beğenen insan sayısını tahmin edebilirmisiniz hayır çok fazla neden gerçekden iyi olan grup bir kaç kişinin beğenisine kalmaz merak etmeyin harbi iyi ise tutulur büyük ölçüde çoğunluk da beğenir azınlık beğenmesede olur benim beğenip beğenmememe kalmış bir olay değil yani
-
Valla bence çok iyi bir gelişme bu.
Şimdi diyeceğiz ki "E ama çıkan herkes harbi rock mı yapıyor?Veya kaliteli müzik mi yapıyor?".. Bu da doğru bir düşüncede, piyasada fazla grup bulunması bir yerde iyi.. En azından çok seçenek var.. İstediğinizi alıp dinşlersiniz.. İstemediğinizi atarsınız.. Sitede çoğunluk piyasamızda grup olmayan günlere tanık olmadı.. Yani bugün istemediğimizi dinlemeyiz.. Ama o zamanlar bir kasetten 5000 kopya çekilirdi:S Bulunmazdı grup.. Yoktu yani, keyfimizden değil..
-
gercekten de bu aralar eline gitarı alan bir grup oluşturmaya calışıyor.aslında çalışmalarında da başarılı olmuşa benziyorlar. kime sorsam bir grubu var. ama bunlardan sadece kendi tarzını oluşturanlar kalıcılığını koruyacak onun için korkmaya gerek yok. he bir de gercekten yeteneği olanlar bu işe kalkışsın!