-
cehennem çanları diye tercüme ediliyo arkadaşlar hells de ki s ni çoğaltmıyo bilmiyorum ama orjinali öyle six feet under ın şarkılarından arakladım bunu ayrıca hem fikir olduğumuza sevindim çokluk bokluk kousunda
-
valla ben hiç memnun değilim.........
-
Bende memnun değilim bundan ama aralarından güzelelr çıkıyor mesela anima grubu güzel.
-
güzel çıksın sadece aralarında ki boklara lüzum yok iyiler gelsin kötüler iyi olana kadar ortalık da gözükmesin boşa gündem meşgul etmesinler
-
ya şu an pek kötü durumda değiller bence
-
bence berbatlar.. hergün yeni yeni grupların kliplerini görüp kendi kendime gülüyorum.. 2 akordan olusan sarkı mantalitesi kabul edilebilir ancak güzelolmak şartıyla.. nirvana şarkıları da vardır öyle ama dinletir yani.. son zamanlarda rock müzik ve birçok tarz arasında kalan müzik yapan birçok grup belki yeni yeni alternatif dinleyenlere hitap ediyor ama ancak orada kalıyor işte..
basit sözler kötü melodiler kulagımda
-
ya ama ben türkücülerin elektroyu alıp moda olma çalışmalarına karşıyım
-
şimdi o konu çok ayrı bir dumur ama kesin olan bir şey var ki türkiye müzik piyasasının içindeki adamların %80 i berbat (ROCK YAPANLAR İÇİN SÖYLÜYORUM DİĞERLERİ %99) o yüzden bu kafayla daha yıllarca o oran öyle kalır her önünüze geleni yemeyin kardeşim seçici olun daha iyi adamlar gelsin aa gelsin bi dinleyelim hepsini dersen kuru gürültü oluyo işte böyle ağzınızın tadını bilin biraz yaw yurt dışında böyle kalitesiz adamlar bırak albüm yapmayı barlarda çalamıyo
-
creep_creep ciğim katılyorum sana, istiklalde eline gitarı alıp kendini bi bok sananlardan bıktık öyle değil mi? bir de iyi grup dedğin sokaktan geçen her adamın bilmediği gruptur bence! populer olma peşinde koşmayanalrdır! zaten kalitesini anlayan kitle mutlaka ulaşır ona, kral tv de videosu dönmesine gerk yok..
-
kesnilikle haklısınn..