-
bak etrafta kimse yokmuş gibi odanda çalıyomuş gibi düşün.ZAten bi kaç şarkıdan sorra bitiyo gidiyo heyecan sorrası da çok güsel oluyo
-
Heyecana gerek yok.. Ama o kadar öküz çıkma sahneye.. Uyurmuş gibi çıkma yani.. Dinleyicileri kardeşin, arkadaşın falan gibi düşün.Şarkıları çalarken heyecanlanma, ama bütünleş çaldığın şarkıyla.. Millet gaza gelsin yani..
-
Heyecanın hiç bir kötü etkisini görmemiştim...Ben de senin gibi Metal Zone kullanmıştım ve sololarımın hiç biri bir gram bile duyulmamıştı , niye bilmiyorum , sadece ben duymuştum amfinin en yakınında ben olduğum için , bir de vokalistimiz =)
Heyecanlanıyorsan sevinmelisin çünkü işi zevkli yapan bu =) Eğer heyecanlanmasaydın bir sorun olurdu =)
-
ah ahh:D sahneye ilk çıkışımda program boyunca sabit bi şekilde aynı yerde çalmişdim kasmışdım yani.şimdi yerimde duramıyorum sahnede.ses düzeni azizliğine bende çok uğradım dinleyenler anlıyo zaten sistemin kotu oldugunu cok takma kafana bi umutla çıkıp hayal kırıklıgına ugrama dıye soyluyorum bende öyle olmusdu.son sahnem bı mağza açılişiydı herşey superdi ama ben bıras sarhosdum:Dhade eyvallah
-
Hocam millet anılarını anlatmış :) Pedal kiralamak sakat iştir.Aşina olduğun bir alet kullan, zira pedala hakim olmak çok önemli.Bana sorarsan güzel bir anfi kirala, ve foot switch'ini kullan, metal zone'u bağlamana bile gerek kalmaz ;)
-
valla ben sene sonunda mezuniyetimizde calıcaktım.. 5 sarkı vardı son sarkı bizimdi..arkadaslar 4 sarkıyı caldı biz gitarlarımızı elimize aldık sora polis geldi yandaki evlerden şikayet geliyomus..o gun hayatımın küfrünü ettim..nese sora okulun son günü bi tane daha vardı ona da gec kaldım ve yine calamadım:)))
-
ya meteor düşerse
düştü mü bari ?
-
eheh süper anılar var wala koptum okurken, arkadaşlar biraz pedal setupları hakkında bilgi verseniz bana tremolo sustain chorus ve distortion gerekecek? ne yapayım?
-
niye rp80 almıosun:D gerçi 140 dolar gerekçek bendede yok olsa bende alcam
-
rp 50 stüdyoda çalıyorum bence sesi çok kötü.. kaldırırmı ki o konseri? baya büyük bi organizasyon..