-
evet gene bir garaj günü buluştuk sizler ile buraya en sevdiğiniz sanatçıyı ve en büyük nedenini yazmanı sizden rica ediyorum
istirham ederim efendim ne demek buyrun buyrun
-kim gelmiş?
-
sanatçı: Bülent Ersoy.
en büyük neden: Eskiden erkekti.
-
en büyük neden??ya allahım yarattın takip etten bir demet. canım bak sonra alınıyorsun.forumun 1. sayfası gereksiz 4 5 konu ve forum dışı muhabbetle doldu kaynağı sen oldun. hani ciddi birşey olsun diye topic açtın bu da diğerlerinin geyikliğini kanıtladı. diğer forumda dalga geçen üyeler topicinde paranoya ve şizofreniden bahsederken bu yaptığı iş mi.bir iki muhabbete hadi geyiklendik te..(sabır gün sonu bitti kusura bakma ve bu konu bak geçmiş topiclere bi sürü yanıt var sil baştana ne gerek var)eleştiriye açık..domates atmayın yeterki.
-
+1
-
:D
-
ya abi cidden haklısın sayfanın tamamı lena avrilin bütün saçma topicleriylre dolmuş bişi yazdığımız zamnda kızıyor hemen eleştiriye açık ol lena
-
garaj forumuna bak buradaysan:)))
-
:D:Dpuhahahahhaaha:D:Dçatlaklsın yaaaa sevdim bi ismi
madem açmış cevab vereyim;
en sevdiğim sanatçı:ŞEBNEM FERAH
sebebi:DOĞUŞTAN YETENEĞE SAHİB OLMASI
-
asi değil feminist
-
dayanamadım ya valla ağır yaptı hatun ama komplex denizinde boğularak bak bu saldırıdır kırmızı da olur. sana laf anlatan tüm arkadaşlarımın canı sağolsun derim!!!! the_TW_named, rock in rio, narkozz ben kendimden utanıyorum ya siz.pöfff..