Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

yeni bir müzik akımı

• lena avrıl • 29 Temmuz 2006 01:42 • #507226
    bir de şu var
    kapı çalınıyor kilit sesi ve nefes alarak kadın başlıyor söylemeye sadec davul var dum dum diye sonra köprüde gitar giriyor sonra kadın susuyor gitar şarkını içinde başka melodi çalıyor bu da albümüb introsu aynı zamnda sonra ney varsakicekadın gene başlıyor gene aynışekil gitardan donra civcivcuv diye bitiyor
  • w-butterfly • 29 Temmuz 2006 01:49 • #507229
    doğru niye yazmiştin?
  • DEPRESYON HALİ • 29 Temmuz 2006 01:50 • #507230
    lena avrıl sen buralarda harcanıyosun,süper fikirler bunlar.hemen biri çalmadan bu senin akımı işe koyul,tutar bu,bana güven:)
  • w-butterfly • 29 Temmuz 2006 02:20 • #507243
    kapıyı arkandan kapat.......gL GL .CİDDİ OLAN O KAPIDAN GİRSİN.
  • Necrophilliac • 29 Temmuz 2006 13:08 • #507267
    Bir veya iki gtar, davul, bass, brutal vokal.. Gitarların biri sürekli tekniğini konuşturacak, zor parmak hareketleriyle ritmler atacak, ama ritmler duyanın "Lead lan bu?!" diyeceği cinsten olacak(bkz. Necrophagist - Symbiotic in Theory).İkinci gitarsa sık sık ritm atan gitarı tamamlayacak.. Yani Ritm ritmi atmaya başlayıp, sol ve aşağısına inmeden devam ederken, o sol(nota olarak dejenere Türkçe "söyle" algıladı)e devam ettirecek.. Bateri genelde Dying Fetus ritmleri atacak.. Bass'sa sürekli slap yapacak.. Tabi uyumu sağlamak biraz zor olacaktır ama olacaktır besteler çıktıkça.. Ha bi de Ritm gitar 12 Lead 7 telli olacak.. Bass'ta 6 telli.. Aslında bu somut olarak yeni bir müzik akımı getirmeyecektir, ama hiçbir Grindcore grubuda bir diğerine benzemez zaten..
  • w-butterfly • 29 Temmuz 2006 13:20 • #507269
    ciddiyetin için teşekkürler.şimdiden algılıyo gibiyim çıkan sesleri.anlattıklarına ek olarak enstrüman olarak çello ve flüt de olsa daha ilginç olur gibi geliyo
  • Necrophilliac • 29 Temmuz 2006 13:34 • #507270
    Aslına bakarsan ben klavye, viyola vb. çalgıları pek kullanmak istemiyorum.. Senfonik bir havadan kaçınmak istiyorum metalde.. Klasik müzik düşünürsek daha bass ağrılıklı dediğin gibi bir şey düşünülebilir.Mesela Koronun çoğunun kontrbass olduğu, kemanın olmadığı, belki klavye olan ve mutlaka bir flüdün olduğu bir koro değişik olurdu.. Ama her ne yaparsam bass ağırlıklı bir şeyler çıkacak ortaya, çünkü bass'la elde ettiğiniz MELODİLER ince seslerden daha vurucu oluyor.Hani bazı melodiler insanın içine işler, doğru sesleri bulduğunuzda bass daha etkileyici sesler veriyor..

Yani dediğim gibi, konu metal olunca sert bir müzik yapmak istiyorum.Merak edenler Symbiotic in Theory'yi dinlesin bence.O şarkının ana riff'i biraz daha yumuşak, ama ritm gitarla ilgili fikir edindirebilir.
  • rock in rio • 29 Temmuz 2006 14:11 • #507274
    bu şekilde enstürümaNLARIN olduğu bir grubu dinlemeye bile gitmem
  • Holy_Bastard • 29 Temmuz 2006 14:19 • #507277
    2 elektro gitar , 1 bas gitar , 1 davul ve 1 klavye , 1 ney ve çeşitli etnik enstrümanlar kullanırdım.

Thrash Metal'i doğunun etnik müziğiyle birleştirirdim...Yapmaya çalışıyorum zaten bunu :))
  • lena avrıl • 29 Temmuz 2006 14:48 • #507281
    bir de bu var
    rüzgar sesi bir kontrübas dıddıdı sonradavulla ritimleniyor ama bunun sonunda var sadece vokal sonra böyle yere cam parçalarının yere düşme ve konuşma hafiften bir koroyla bitityor
    ayrıca angel adlı dizinin jeneriğini bir dinleyin anlarsınız