-
Yeni akım yaratma konusunda süper yetenekli sayılmazsın ha , ne dersin? :)))
-
ya akım değil de alternatif bir şeyler yapmaya çalışıyorum aryık yeni ne olabilir ki
icatlar bile varolanlkarı geliştirmek için yapılıyor ama bir düşünün olabilir bence
-
lena avril;
Sen şarkılar üstüne gidiyorsun.Rüzgar sesi vb. efektler prodüksüyona bağlıdır.Eğer bir akım elde etmek istiyorsan, prodüksüyonun değil, müziğin ön planda olduğu birşeyler düşün.Yani herkesin rüzgar sesini falan sağlayacak stüdyo ve isimlerle çalışmasını bekleyemeyiz.Ama neo-classical akımı, klasik alt yapısı olan herkes başarıyla müziğine taşıyabilir.Yani sen "Nasıl şarkı yaparım" sorusunu cevaplamışsın genelde ve şu da var, akım parayla değil, emekle olur.Yani akım şarkının ilk saniyelerinde rüzgarsa bütün şarkıların başına rüzgar koymak gerekir, çünkü bir akımdan bahsediyoruz.Ve bu işte parayla olur, yani şarkının girişine bir efekt koymak müzikal yeteneği değil, efektler için yeterli paran olduğunu ve şarkının atmosferini tamamlayabilecek isimlerle çalıştığını gösterir..
Önce yarattığın tarzın şarkılarını anlat, efektler sonranın işi(mesela birçok Grindcore şarkısının başında kusan insan:S)
-
bateri..........
-
ya haklısınız ama şimdi onları düşünmek de bir şeydir benim yaşımda bence
-
ya mesela ıslıkla bir şarkı yapılır ama hep böyle doğa temaları olacak şarkıda su rüzgar ama saz falan olmıcak ya böyle etnik olmıcak bir de hafif şarkılar olacak işi efektlerle davul götircek keman viyola kullanılabilir ve sesler enstrüman gibi kullanılacak fazla gitar yok piyano olacak ama adını bulamadım
-
aslına bakarsanız yapılan akımın insana hem huzuru hem heyecanı hem hüznü hem de mutluluğu yaşatacağı bir şey olmalı.İçinde senfoni,metal,hatta uygunsa etnik çalışmalar yapılmalı.içinde kullanılacak vokaller her yaş grubundan seçilmeli....hadi ama arkadaşlar....
-
Tamam hepsi kullanılır ama müzik böyle yapılmaz :)) Bir enstrüman çalmaya başla , o zaman daha derinlemesine konuşuruz bu konuyu :))
-
ben ne bileyim çok sevmiyorum çalmayı söylemeyi severim ben
-
Şarkıya ıslık sesiyle girmenden anlamalıydım :))