-
İki gecedir arka arkaya cep telefonu sesi olarak onun 'Allah Belanı Versin' şarkısının solosunu dinliyorum...Şarkı ne kadar berbatsa solo o kadar güzel olmuş...Soloya hastayım :))
-
ben ne diyorum sen ne diyosun be dostum:D
-
Valla arkadaş en azından müzikle ilgili bir yere çekmeye çalıştım :) Yoksa silcekler forumu toptan :)
-
demek ismail yk nin müzik yapmadığını düşünüyorsun... senin yaptığın adamı öldürmekten de beter.... yazık ne diyim...
-
bu başlığı açan arkadaşı kınıyorum... ismail yk, gülşen ve daha birçok zottirik medyatik isim olmasaydı cahil kesim nasıl oyalanacaktı? nasıl uyutulacaktı? olayların boyutunu düşünmeden fikir sahibi oluyorsunuz...
-
Bu konuda sana katılmak isterdim aslında , valla bak , cidden isterdim :) Ama yorumsuz kalıyorum :)
-
gençliğin haline bak...
-
ya yapıcak şey yok sorunu şapur şupur çıktığında çözemedik
ama seviliyor yurtdışında da dolu böyle gereksiz insan ama sanmayın burda herkes nefret ediyor ooooo ıyk diyenlerin yarısı Allah belenı versin'in sözlerini ezbere bilmiyosa ben de lena değilim:)
artık kapatalım yani hiç dinlemeyen biri bile ule kim ola bu diye bir dinler bir daha bırakamaz maazallah birini daha kurban vermiyelim
-
Bu düşmanlık niye ki? Tamam ben de sevmem müziğini , sözleri de 5 para etmez bir adam...Ama seven sever , ne bombası , ne nefreti? Hoşgörülü olun biraz.
Herkes akıllı veya zevkli olmak zorunda değil -kime göre neye göre- , bu ortamda da siz farkınızı belli edin...
-
Sen eşkıyamısın ?