-
RED HOT CHILI PEPPERS
One Hot Minute
1995
GREEN DAY
Insomniac
1995
OASIS
Standing On The Shoulder Of Giants
2000
OFFSPRING
Conspiracy Of One
2000
AEROSMITH
Rock In A Hard Place
1982
THE CRANBERRIES
Wake Up And Smell The Coffee
2001
DURAN DURAN
Liberty
1988
IRON MAIDEN
Virtual 11
1998
U2
Pop
1997
ve diğerleri Paradise Lost - Host, Megadeth - Risk, , Tiamat - Skeleton Skeletron, Therapy - Infernal Love, Judas Priest - Jugulator, Skid Row - Subhuman Race, Scorpions - Eye 2 Eye, Vai - Sex&Religion, Queensryche - Hear In The Now Frontier,
bilmiyorum sizler katılcakmısınız ...
-
opeth - damnation
-
Metallica - St.Anger
-
Benim gözümden, umarım kimse benim gözümü sorgulamaz..
Bütün Thrash albumleri, Heavy albumleri, Doom albumleri, Gothic albumleri, Melodik Death albumleri, Numetal albumleri, Metalcore albumleri, Hardcore albumleri, Doom/Death albumleri, pop albumleri, arabesk albumleri, rap albumleri, hiphop albumleri ve bu müzik türlerinin single'ları.
-
aga sen blackcisin :)
-
sen de vur deyince öldürdün... birazdan hayat boş, her şey boş muhabbetine de döner bu başlık...
-
Holy_Bastard sana kesinlikle katılıyorum.Necrophilliac'ın cevabı ise ilginç.bence(biraz yeni olsa da) Korn-See You On The Other Side da çuvallayan bir albümdü.daha doğrusu çuvallatan.
-
Ben de sana katılıyorum :) Son albümü iyi değil :)
-
EMG 85 kardeş(kafiyeli oldu)
Black, Death, Gore, Goredeath, Teknik death, Grindcore, Jazz, Klasik müzik dinler, yaparım:D
Çucallayanlara eklemedim affedin;
Power ve Progressive albumleri.
Hadi kalbiniz kırılmasın;
Terorrizer - Darker Days Ahead'i beğenmedim arkadaş.. Her tarafta kapış kapış gitti, ama bu sadece Amerikan olmalarının getirdiği reklam imkanından.. Yoksa çok çok kalitesiz bir albumdü..
-
Ama senin yaptığın yorumlar değişik olmuş arkadaşım :) Sen sevmediklerini yazmışsın , ama sevmesen de albümler çuvallamadı :)