-
sen anormalmisin Wotkacı_?
Yoksa cidden kendini normal mi sanıosun_?!....
İnternet bu ya çok ciddiye alma!....
Ha alıosanda adam gibi al bana bulaşma!....
-
delikanlı metalcı evlenirmi be :) wotkacı delikanlı olmadığı için belki :):)
-
nası olcak yine bildiğmiz oyunhavaları çalar şıkıdım hoppidi oynar herkes ehueh:)
-
Lan biriniz evlenin de göbek atalım lan..
-
dimi abi evlenmez oh be sonunda buldum birini
-
evlenmezde evleniyomuşş gibi yaparr flnn:p
tmtmm
-
:):):)
-
BİR METALCİ DÜĞÜNÜ
kana bulanmış beyaz gelinliğiyle kırmızı saçlı gelin ve içine metalika tişörtü giyilmiş smokiniyle uzun saçlı küpeli damadın nothing else matters eşliğinde dans ederek salona girmesiyle düğün başlar. efenim düğünde canlı performans sergileyecek olan pentagram kardeşlerimiz eşliğinde halaylar çekilir, ardından çifte telli ile devam ederken orphaned land neyim de çalması makbuldür. takı merasiminde fonda hafif müzik olaraktan therion falan çalabilir; takı olaraktan gelinin babasından damada bir adet gümüş piyirsink damadın annesinden geline bir adet beyaz altın hızma falan derken bu gelinle damadın pastası gelir ki o da ne pastanın üstünde kolkola girmiş gelinle damat figürü olması gerekirken; damadın yatağa bağlanmış gelin tarafından kırbaçlanır vaziyetteki şekerlemesi. soracıma bunlar metalci olduğundan pastayı parmaklayıp birbirlerine sürer ve yerler falan filan işte nebiliyim hiç evlenmedim ben evlenirken çağrırım sizi görürsünüz metalci düğünü:P
-
BİR METALCİ DÜĞÜNÜ
böyle bir düğüne gelmek mi :P:P:P:
-
ben sana daha kaç kere giydiricem gocuk bıkmadın mı hala.. ha diyosan ben kahverengi bişeyim taş atma sıçrarım tamam eyvallah.. bende dedimki ixeons bukadar ciddiye alma şurda tatlı tatlı konuşuluyor olayı sosyalleştirmeye gerek yok dedim..konu güzelce gidiyor.. sen niye bana sataşıyosun esas sen benle uğraşma;)