-
aynen katılıyorum; evlilik metali kaldırmaz. Çocuğunuzun gözünde uyuşturucu kullanan, alkol komasına giren bir anne-baba olmak istemezsiniz değil mi? Üstelik çocuğuna yeterli ilgiyi gösteremeyeceksin, eşin sürekli seni sorumsuz olmakla suçlayacak....
Yukarıda sadece dinleyici olarak karşılaşabilinecek sorunlar dile getirilmiş, ya bir de metal müzik icra ediyorsan... Her gün prova yapacaksın, arada konserlerin olacak; hele bir de turneye falan çıkacaksan işte bu ayvayı yediğinin resmidir. Fanlarınızdan henüz bahsetmedim bile....
'Metalci' kavramı bir yaşam tarzıdır sadece metal dinlemekten ibaret değildir. Bu yaşam tarzı da evliliğe birkaç yüz beden fazla gelir.
-
ben hep şaşırıyorum nedense bu kelimeyi(evlenmek )kullandığımda başımdan illede kötü birşeyler geçmesi gerekmiyo.nasıl evlenmek doğalsa bazıları için evlenmemekte doğal .işte bu kadar !!!!!!.
-
olay budur!
-
O halde "sence" gereksiz bir şey olduğunu belirtirsin bir dahaki sefere ;)
-
Ceren'ciğim , bak şimdi ben bu üyeliği temiz bir sayfa açmak için aldım bir süre önce , daha bu akşam kullanmaya başladım. Daha fazla geyik yapmayalım. İkimizde dondurulcaz yoksa ok :) Gel ;)
Ama geyik bitsin, metalci düğünü hakkında düşündüklerini yaz :)
-
tamam zaten bende eger bir daha dondurulursam atılırım neyse!!!!
Metalci biri adı üstünde metalci evlenmez kardeşim neden evlensin ki bana söyler misiniz?
-
metalci kavramı evet bir yaşam biçimidir. ama asla senin algıladığın biçimde değildir. uyuşturucu kullanıp, alkol komasına girip de kendini biişi sanan , metalci değil bir serseridir!! metali de sadce gösteriş amaçlı dinler.
ee, gerçek metailcilerin evlenme konusuna gelince, elbette evlenebilr bence ama şu bilindik salon düğünleri gibi olmaz, olmamlıdır. ayrıca dikkatinizi de çekerim, konu BİR METALCİ DÜĞÜNÜ NASIL OLUR? dur, yani metalciler evlenmeli mi değil? evlenenleri için geçerli bişey. algılamakta zorluj çekenler için ben tekarlyım dedim..
bence bi metalci düğünü, bi barda, gayeeet 'metal' bir ortamda da yapılabilr mesla.. ne uyuşturucuyaaa, ne de komalara gerek duyulmaksıznn...
-
güzel hatırın için yaparız bişeyler sen takma!!!!!!!!!!!!
-
Metalci niye evlenmesin?
Metalci insan değil mi? Metalci eşini mutlu edemez mi? Metalciler boktan insanlar mı?
-
Konunun ne olduğunun gayet farkındayım ama senin farkında olmadığın şey de şu: Ben cevabımı Russky nickli arkadaşın yazdığı ana mesaja değil CRN_CRN_ME nickli arkadaşın yazdığı 'metalciler evlenmemeli' içerikli mesaja yazdım; ne yaptığımın gayet farkındayım yani. Algılamak konusunda bir usta olmana rağmen bunu algılayamaman şaşırtıcı.
Bir de ' sex&druds&rock'n'roll' sözünü ilk defa burda duymuyorsundur umarım. Sonuçta ben 'metalci' kavramını böyle algılıyorum -ki emin ol bu konuda yalnız değilim- yorumlarımı da buna göre yapmam kadar doğal birşey yol dimi?