-
bak o zaman şarkı da benden şöhretten sonra beni de görürsün
Allah seni davul etsin
banu alkana benzetsin
bütün dertler sana gelsin yaaaaaarrrr
valla çık başka melodiyle iki sene sonra:P:PP200000 yapmazsa gel al paranı abicim:)(ya da ablacım bilemiyorum )
-
sadece Türkiye'de değil emin ol
-
ya şarkı tamamen şaka amaçlıdır telif falan da yok alın geyik yağmak istediğinizde kullanın:)
-
hergun ısımlerının anılmasını mı ısterdın abı lerzan mutlu lerzan mutlu lerzan mutlu lerzan mutlu lerzan mutlu lerzan mutlu lerzan mutlu lerzan mutlu lerzan mutlu lerzan mutlu lerzan mutlu lerzan mutlu lerzan mutlu lerzan mutlu
-
avrıl hahahha desem sana
-
zaten gülün diye yaptığım bir şeye gülerek bana laf atmış olamazsın:)
-
sarki yaz icin güzelse bütün bi yaz dinlenir bir dahaki yaz hic kimse tanimaz artik o sarkiyi ve sarkiyi söyliyeni neden saniyorsun gülben ergen hülya avsar ile tartisip durdunu kadin dillerden magazin programmlarda cikip durayimda hic kimse unutmasin beni diyor ehhh basarmiyormu basariyor programmlarda sarkilari filan oluyor. bence saten bunlar müzik onlar icin önemli bisi deyil para kazandiklari bi arac onun icin pek kalitelli birsey yapmiyolar ehhh bi zamanlar boys anilar vardi nerdeler simdi yokkk gelip gidiyolar bu birtek türkiyede olan birsey deyil hem türkiyeyi her firsatda kötü yapmaya calisan arkadaslar var heryerde var bunlar
-
boys anılar diyince gülmem tuttu benim............
-
aferin sana
-
sağol canım abicim umarım yanılmıyorumdur:P