-
herkes güzel demiş ama insanı hasta ediyorlar.Diyorsunuz ki sevmiyorsan dinleme ama karışmada çıkarlarsa çıksınlar sanane .İş böyle olmuyor mesela benim yaşadığım yerde adım atsan İsmail YK ,Cankan vb. insanı bayıyorlar.
-
dinleyene değil dinletene izleyene değil izletene
lanet olsun...
halk bunu seviyor değil halk ne çıkarsa onu seviyor
-
babasının parası bol olan herkezi televizyonlarda saçma sapan şeyler yaparken görebiliriz parası olan konuşuyo pardon pardon ünlü oluyo
-
e dünyada da böyle bu durum.Ricky Martin ortalığı kasıp kavurdu şimdi nerde..en küçük misal bu.müziğini dinleyen kitleyle de ilgili aslında bu konu.hala arşivinden pink floyd u Cem Karaca yı çıkarıp dinliyorsan o adamlar bu işi hakkaten becerebilmişlerdir.Becerebildiysen ismini anarlar bu kadar basit.
-
üretim yetersizse tüketim de yetersiz olur. b.ktan bi şarkıcı(!) çıkıp b.ktan bişeyler üretirse b.ktan bile denilmeyecek bi süre sonra tüketimi biter. halk zaten ne verirsen onu yiyo kaliteden anlayan yok ee daha ne ki...
-
Bu halkı çok kolay kandırabilirsin.En bastininden brezilyalı manken var rafaeela sanırım.Parmağında döndürüyo milleti ve resmen alay ediyor ve ben takdir ediyorum...
-
sana ne ? :)
şakanın yanı sıra onları boşver iyi olanlar eleğin üzerine nasıl olsa çıkar
-
hiç düşünmedim