-
fates warning,john petrucci
-
şimdi duvarlarım da poster yok ama gece içip içip yatağımın baş ucunda duran beyaz sprey boyayı alıyorum.. sabah kalktığımda yaptığım o şekle bir anlam vermeye çalışıyorum ama henüz başarılı olamadım.. 1 duvar daha var bir de onda deneyeceğim bakalım.. belki çözerim :(
-
duvara asmadım poster.asmamda.ama sadece kapımda görebileceğim şekilde kurt cobain in posteri asılı o kadar....
-
eee kapına asmışsın zaten niye duvarına asmıyon ki ? ne farketcekkk... ???
-
dream theater, godsmack, in flames, metallica, çilekeş, dorian, duman, aylin aslım, demir demirkan, yavuz çetin, rhcp, marcus miller
-
maşallah... duvarının rengini unutmuşsundur sen... duvar denilen bişi kalmamış heryer poster olmuşturrr... (duvarımın boyası eskidi, döküldü problemlerinde olmas senin ) :)))
-
Yan duvarlarda; Dave Mustaigne, Chuck Schuldiner, Sarah Jezebel Deva, Nagash, Dark Tranquillity, Kovenant-Animatronic'in kapağı
Tavanda (tam yatağımın üstünde) da Tarja Turunen...
-
marilyn manson
opeth
manowarın posterleri var
-
tavanında bile postermi var senin uyurken korkar insan ya heryer poster her yer posterrr... :><
-
Tarja'yı görünce korkmak mı...
Ayrıca tavanda daha Marılyn Manson, kendim yaptırdığım Jackson Soloist, DD Verni, ve Tyler Durden posterleri var...