-
Nokia supersound a başvuruların kabulunun bitmesine 10 gün kaldı... Su ana kadar demo gönderen gruplar hakkında neler düşünüyorsunuz. Sizce neden katılımcıların %90 ı yabancı bir grubun tarzını aynen taklit ediyor?
-
Ayşegül İnci'nin 'Kendime gelirsem eğer'şarkısı gayet iyi bence.Basları çok iyi yazılmış,ayrıca vokal çok büyük bir yetenek.Ki ikiside aynı kişi :)
-
hmm evet şu anda dinliyorum ayşegül inciyi ama açıkçası o kadar özgün bulmadım.artık yarışmalar farklı bişeylere muhtaç haldeler,farklı bişeylerin arayışıdır bence bu tarz yarışmalar ama hepsi birbirinin aynı bi çok şarkı arasından en güzelini seçme durumunda kalıyor jüri üyeleri,kolay gelsin diyorum onlara geçekten işleri çok zor!!bende korkuluk-varken'i dinlemenize tavsiye edyim bari:)bana hoş gibi geldi:)
-
"Asilbent-Boşver" tavsiye ederim. neden? Arkadaşlarım + Şarkının Mixlerine ben yardımcı oldum. o yüzden:)
-
süvari ''bir bıcak saplı kalbim de'' birde eren aydınlık ya da karanlık var güzel olan ha birde neon neon ısıkları adlı sarkı güzel aten Cin seddini Dem i Bad Triip i Hexayı hiç saymıyorum..
-
bir de bizi dinleyin... ''KOD - Yan Sen De''
-
ben dinlemiştim listemde Kod
-
ben sadece kızın sesini begendim... müzik ve sözler çok iyi değil..
-
ya organizasyon proje süper de keşke daha fazla katılım olsa çeşitlilik artsa.sanki hepsi aynı çember etrafında dönüyor farklı soundlar yakalansa
-
Suelen grubu olarak nokiasupersound yarışmasına ''hayaller içinde'' adlı şarkımız ile katıldık dinleyebilirisiniz...