-
Ben tesadüfen garajın forumunu gezerken hakkımda yazılanlara rastladım.. Çok mutlu oldum.. :) Bu yarışmaya katılma sebebim daha çok insana şarkılarımı ulaştırabilmekti.. İyi ya da kötü yapılan yorumlara teşekkür ederim..
nokiasupersound'a katılan herkese başarılar dilerim...
AYŞEGÜL İNCİ
www.aysegulinci.rockmekan.com
-
Episode 13'den ayrılan Ozan Akyol ve Meriç Erseçgen , yeni grupları Tortu ile müzikal yolculuklarına farklı bir tarz ve yeni bir sound'la devam
etmekteler. İkilinin yayınladığı ilk parça olan "Gergin" şu an
www.nokiasupersound.com adresinden dinlenebilmekte.
-
burdan bi çok kez demomuzu yayınlamıştık ama en son halini www.nokiasuperspund.com a verdık volans-tozlu bibloyu dınlersenız sevınırım bıde yorum yazan olursa kıyak olur:D
-
arkadaşlar son gün katılmaya karar verdik ve nokia super sounda parçamızı ekledik.ahmet önol sen varsın adlı şarkıyı dinlemenizi tavsiye edrim,ruhunuzu yumuşatsın diye:)
play list oluşturma sırası sizde artık:)
yarışmaya katılan herkese başarılar.
saygılarımla...
-
Arkadaslar EPiDEMi grubu olarak "Seni Sensiz" isimli parçayla yarışmaya katılmış bulunmaktayız.Desteklerinizi bekliyoruz.
http://rapidshare.de/files/31296919/SENI_SENSIZ.mp3
-
biz kasalım böyle ama bir rapçi birinci çıkarmış sonra çok gülerim
-
Rapcore tarzında Savlet - Haline yan parçasını beğendim...
Radical Noise ve Rapor II düeti Çiz'i hatırlattı bana...
DaRKNeSS
-
bende SUELEN grubunun hayaller içinde parcasını cok beğendim kesinlikle ilk onda yer alır dikkat edilmesi gereken bi şarkı özellikle radiohead ve muse funlarına tavsiye ederim
-
Arada dream tvde guruplar çıkıyo,konuşuyolar "yok biz seçilebiliriz çünkü diğerlerinden farklıyız,şöyle bi tarz yapıyoruz,şansımız yüksek.." felam diye,çok gülüyorum ya..on tane gurup izledim,hepsi birbirinden baya bi farklıydı..ama asıl önemli noktayı kaçıırıyolar;müzikte aslolan farklılık değildir,farklı olmak değerli bi nitelik olsa da asıl kriter kulağında kalıcı bi tat bırakmaktır..
-
"RAKI" bizim grubumuz
89. sırada
dinleyin.