-
Anketlerde bazı arkadaşlar grup 84 için metalin babasını yapıyor diyor.Görüşleri alalım lütfen
-
evet benimde dikkatimi çekti bu olay arkadaşı tebrik ederim güzel noktaya parmak basmış
bence tam metal demek biraz ağır kaçar ama müzikal altyapı olarak heavy metal riffleri kullanıyorlar gözardı etmek olmaz yani arabesk ve hevi metali harmanlıyorlar
-
Yani elbette öyle.Bende isyan ettim yani nolcak bu garaj ahalisinin hali diye kendime soru bile sordum
-
bence türkiyeye belkide gerçek anlamda melankolik death metali getiren grup desem yeridir nihahaaaa hatta puhahayt :S
-
şaka mı bu yoksa ciddi misin :S
-
Katılmamak için ben bir sebep göremedim.
-
Adamlar dalga geçmiş hemen atlamışsın...Yazık...
Heavy Metal riffleri diyosun bir de? Aman aman...
-
ya var ya bıktım bu doom metalin diger metalciler tarafından üveyoglan muamelesi görmesinden..arkadaslar siz kabule etsenizde etmeseniz de doom metal de bir metal türüdür ve grup 84 te boylece bir metal grubudur.. hatta riff olarak vovinin dedigi gibi heavy riffler kullanır ama genelde allegro tempodadır.. biraz daha dramatiktir..
-
metalci değilde metacli kısmına katılırım :)
-
84 ve METAL?!?
Bir dakika dur!! Doom metal metal değildir diyen yok , ama 84 denen alternoların metal olduğunu kim söyledi?! Allahım yarabbim yaa... Ya neyin metal olduğunu neyin olmadığını anlamanız için ilk önce metalin ne olduğunu anlamanız lazım! Bir araştırın bakalım METAL NE DEMEK?!?!? Nasıl ortaya çıktı? Neden metal? Distortion ile 2 riff basınca metal yapılmıyor!!
Ama yok kardeşim , alın siz Manga'yı Nu-Metal sayın , 84 gibi metalle alakası olmayan (ki rockla bile pek alaka kuramadım) grubu sırf hüzün taşıdığı için Doom Metal sayın!!! Bırakın allah aşkına yaa!
Metalmiş! Peh...
Kaldı ki topici açan arkadaşı tanırım... Dalga geçti adam , atlayın sazan gibi...Aferin , 84 Doom Metalmiş...Allahım yarabbim yaa...Neler çıkyor başımıza...