-
84 ve METAL?!?
onunla da mı küsler burak abi ya????
-
84 ve METAL?!?
ne bilim cenk kübracığıma küsmüş bu arada sen beni inatla msne eklemiyosun böyle iki büklüm yerlerde konuşuyoruz
-
84 ve METAL?!?
neyse:....
-
84 ve METAL?!?
deneme 123
-
ya kıdaki nefes bizim patates oğancı da yok be ne ses o öyle benim bi sürü arkim varrrrr şimdi onlar şey böylen itnihar falan ettiler di yaşıyolar şimdi gerçi de neyse yavfff
-
evet arkadaslar yakın zamanda ülkemize gelicek olan mdb vokalisti aaronun röportajı var aynen soyle...
r: röportajcı
a:aaron
a:alo(aslında hello diyo)
r:merhaba aaron ben trden bir underground metal dergisinin baş editörüyüm öncelikle konser hakkında biraz bilgi alalım heyecanlı mısın?
a:evet oldukça.. orda önemli bir metal kitlesi var ve her geçen gün büyüyor sanırım doom metalin bir sonraki patlaması sizin ülkenizde olacak..
r:bu kanıya nereden vardın ülkemiz doom gruplarını hiç dinleme şansın oldu mu?
a:evet grup 84 adındaki grubunuzu anathemadan vincentın tavsiyesi üzerine dinledim ve grubu dagıtma kararı aldık.. daha sonra dedik ki olsun önemli olan elinden geleni yapmaktır en iyi olmak ya da olmamak önemli degil..
r:yani grubu begendiniz?
a:tek kelimeyle müthişler gerçekten dilinizi bilmememe ragmen ölürüm hasretinle adlı şarkının bir sevgiliye duyulan hasret ve ölümle ilgili oldugunu anladım solist yerel dili yerine evrensel dil olan müzigi kullanmıs..cok şanslısınız ülkenizin degerini bilin..
r:tesekkürler aaron...
birebir alıntı yapılmıstır hiçbir degiştirme yoktur.. bilgilerin dogrulugu icin www.undergroundoometalofpuredarknessconnectedwithdespairoflivingwithouthope.com/rprtjlr/?r=1
-
ben de kendi kendime diyodum böyle bir forumda ville abicim nerelerde diye hehehe:):)
-
vallahi haklısın lena katılamadım ama her yeri didikledim bu yazıyı bulmak icin cok saglam uzun saçlı metalci arkadaslarım var onlardan aldım bu roportajı yapan adamın adresini gerçekten cok ugrastım yani yoruldum... ama olsun hepsi garaj ahalisi icin..
-
di mi abicim bir de kapatılcakmış burası başka nerde sevap işlicez burası olmasa:)::)
-
84 öyle büyük bir grup ki görün bakın seneye 85 olurlar..../iğrencim yaw/... demek metalci bunlar haa gözlerim yaşardı valla... lise grupları bunlardan iyi hiç olmazsa tab ezberleyip çalıyolar...