-
Rak ya da rep yazmama bakmayın siz.Bana kalırsa beyaz repçiler daha absürt be abi..
-
ya bilmiyorum ya. çok tereddütlü bi soru bence ırkçılık ten rengi ayrımı yapılmamalı ama illa yapıcam diyosan bence beyaz rapciler. çünkü rap sanırım zencilerde ırkçılığa karşı isyan olarak ortaya çıkmışş bir müzik çeşidi. ama gerçi onun da (Afederisiniz) boku çıktı. şimdi çoğu siyahi rapci etrafına orasını burasını açmış kıvırtma yarışına girmiş kızlar, içkiler saçma sapan sözler..... bilmiyorum ama düşüncem beyaz rapciler.
-
ya olur mu kardeşim bence zenciler daha absürt. bi kere beyaz çok güzel bi renktir o yüzden. kesinlikle katılmıyor tepki gösteriyorum narkozz a siyahlar çok saçma oluyo!
bu arada topic konusu acayip duyarlı olunması gereken bi mevzu. bence insanlık bunu tartışmalı :)
-
Siyah zenciler...Beyaz araplar..Fark ederler mi?Hayır
-
ne demek kardeşim ya! renkleri siyah diye insanları dışlayamazsın! bence beyaz daha kötü bir renk ne o öyle ruh gibi! siyah insanlar daha cana yakın bikere. mor kırmızı siyah lacivert beyaz ne fark eder NefesAL
-
Siyahlar hem daha komik ve eğlenceli insanlar.Ne yapsa yakışıyor adamlara
-
ohaa diyorum başka bişey demiyorum! abi konuşmasını öğren be :D
siyah zenci :D zuahahaahahah :D
-
beyazlar daha sempatiktir bi kere! hatta michel jackson bile zenciydi beyazlığa özendi daha ne. ameliyattan sonra tipi kaydı ama neyse :) zaten tipi kayıktı :)
-
senin bu sorun daha absürt bence
-
Beyaz oldu hayatı karardı.Beyaz olmakta hayır yok arkadaş.En iisi zenci