arkadaslar farklı olma yetiniz size ne dusunduruyor neden bu argolar ve gereksiz hakaretler farklıyız ve ole olmalıyız burası diger sitelerde bulamadıgımız ortamı arma yerimiz ama siz hala dalas pesindesiniz lutfen ama...
"batsın metallica" diye bir topic var bir göz at istersen. şayet silinmeseydi bir de benim buraya yazdığım mesajı oku ve o topic'teki mesajlarla karşılaştır derdim. abuk sabuk şeyler haftalarca gündemi meşgul ediyor ve nedense üyeler o topic'lere yazmaya pek bir meraklı. gereksiz topic'lerin mesaj sayısı diğerlerine göre rekor kırıyor. bu anlamsızlığın yanında benim yazdıklarım gayet normal. ayrıca argo da değil. ayrıca "dalaş peşindesiniz" diyerek sen de bu dalaşın ortasına atmış oluyorsun kendini.
insanları bu kadar guzel biraraya getirebilen bir sitenin forumunda bu tip seylerin olmaması lazım mesajlar argoya kacmadıktan sonra ya da karsı tarafı rencide eden sert kavga cıkarmaya yonelik bir mesaj olmadıgı surece silinmemeli bence sonucta insanlar burda iyi vakit gecirmek icin yazı yazıyor ayrıca rubber soul forum konusu dısındaki sohbetler icin kolonileri onerdi ama hicbir kolonide tum site uyelerinin ortak bulunabilecegini sanmıyorum zaten forum dedigin herturlu konunun 'acık' bir sekilde tartısıldıgı biyerdir...