-
metalcore la screamo arasındaki farkı bilmeyen adama da ben şaşarım :) hele ki pure american metal grubuna metalcore diyene daha çok şaşarım :)
-
Pagan Metal'le Orphaned Land ne alaka?
-
pure american metal diye bir tür yok.varsa örnek ver başka? konserlerini izlersen görürsün arkadaki metalcore yazısını.öyle sitesinde görüpte yazma buraya boşuna.bende adamların turne dvdleri var konserlerinde hep metalcore afişini asarlar sahneye.as ı lay dying punk kökenli bir grup nasıl metalcore diyorsun bir geçmişlerini araştır istersen biz boş konuşmuyoruz burda.as ı lay dying,alexisonfire,atreyu,poison the well,eveyr time ı die,underoath,unearth,greeley estates..gibi bunlar hep screamo-emocore grubudur.kulağınıza her sert gelen metal değildir.
-
yoksa sen de orphaned landin tarzını oryantal metal olarak adlandıranlardan mısın?
pagan metal toplumlara ait ögeleri sert rifflerle birestirenlere ait bi tarz bunu biliyorsundur.peki orphaned lande pagan metal demem neden bu kadar sasirtti anlayamadim?
-
pagan metal : orphaned land
pagan metal ne zaman çıktı ya :) (therionFan lafım sana değil yanlış anlama) artık her gruba bir tür adı veriliyor.millet yıllardır süre gelen black ve death metali ayırt edemiyor yeni gruplar türedikçe yeni türlerde beraberinde geliyor.Allah sonumuzu hayır etsin :)
-
Valla benimde aklıma pagan diyince, paganizm geldi.Dedim ne alaka... Eğer böyle bir sınıflandırma varsa saygımız sonsuz ama paganlık kavramıyla uzaktan yakından alakası yok bu grubun.Yanlış bir adlandırma olmuş bu tarza...
-
Hmm..sanırım dogru bildigim tek sey var:
Doom Metal:Anathema,Paradise Lost,My Dying Bride (Hatta kısaca The Peaceville Trio (Peaceville uclusu) ve boyle denmesinin sebebi de 3unun de plak sirketinin Peaceville Records olması (Anathema ve Paradise Lost sonradan sirket degistirdiler fakat bildigim kadarıyla MDB hala Peaceville de.)
Bu arada Doom derken bahsettigim gunumuzdeki halidir,oncun lutfen ''Haha Tanrım ne cahilsin onlardan once Black Sabbath vardı nihahaha'' nidalarıyla ayar verme cabalarına girismeyiniz.
İlgili makama arz olunur.:p
-
İlgili makam değilim ama... Yav... Doom?Black Sabbath?
-
Bu arada Doom derken bahsettigim gunumuzdeki halidir,oncun lutfen ''Haha Tanrım ne cahilsin onlardan once Black Sabbath vardı nihahaha'' nidalarıyla ayar verme cabalarına girismeyiniz
sana böyle bir cevabı kim verdi? :D
-
senle burda metal nedir, hardcore nedir, bunların türevleri nelerdir, hangi grup nedir tartışmasına girmiycem.. lamb of god, pure american metal yapar, bu türün yaratıcısı ise pantera'dır.. lamb of god ve panterayı arka arkaya dinlersen aralarındaki büyük benzerliği de görürsün.. siteden bakıp konuşmuyoruz yani.. ;) bu arada unearth'ün screamo/emocore grubu olduğunu da ilk kez senden duyuyorum :) madem konserlerde arkalarına metalcore yazıyolar o zaman niye heryerde biz pure american metal yapıyoruz diyolar? :) ayrıca metalcore akımında ünlü olan her grup metalcore değildir. bi de madem bu kadar ilgilisin bu türlerle o kadar post hardcore? metalcore? screamo? başlığı açtık karalasaydın bişeyler :)