Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

müzik tarzları ve en önemli temsilcileri

• vikings • 31 Ocak 2007 00:11 • #521628
    tebrikler diyorum tamam ben yanlışım.sen doğruyu biliyorsun.peki metallica çıkıp biz death metal yapıyoruz dese ne dersin? hiç düşünmüyormusun bunların reklam stratejisi olduğunu? pantera thrash-speed metal karışımı bir gruptur(orta okuldan beri dinlemekteyim).lamb of god la alakası olduğunu hiç düşünmüyorum davulları,gitarları ap ayrı.senin kulağına öyle gelebilir ama bu panteranın adı bile belli olayan müzik türünü icra ettiğini göstermez.lamb of god'ın katıldıkları festivaller hep core türü grupların çıktığı festivaller.(bknz trustkill).senin dediğin başlığa şimdi baktım :) ama ne konuşacaz ki orda bi konu yok sadece 2 kişi yazmış :) neyse yazarız bi şeyler.
    unearth ne peki? bende merak ettim.

bi de madem bu kadar ilgilisin bu türlerle o kadar

değilim
  • HereticSlave • 1 Şubat 2007 02:42 • #521696
    e abi bişeyler yazsaydın da en azından konu toparlansaydı :) ben yazdım konuyla ilgili bişeyler sen de ardından yazarsın.. unearth mü? bildiğin metalcore :) evet kulak meselesi olabilir ama genel kanı da bu gibi geliyo bana.. çünkü çevremde bildiğim bütün panteraseverler lamb of god ı da çok beğeniyo hatta pantera nın varisi olduğunu bile savunanlar var :) ki bu kişilerin metalcore la alakaları yoktur..
  • System666 • 1 Şubat 2007 02:47 • #521698
    Rock - İsmail YK

DaRKNeSS
  • HereticSlave • 1 Şubat 2007 10:52 • #521704
    hah.. şu alemde bir de paradise lost bilen ortaya çıktı.. çok şükür :) garajın cevherleri yavaş yavaş ortaya çıkıyor :)
  • Black_Haze • 1 Şubat 2007 11:47 • #521709
    panteraseverler lamb of god ı da çok beğeniyo hatta pantera nın varisi olduğunu bile savunanlar var :)

nasıl bir bağlantı kurmuşlar iki grup arasında merak ediyorum.sadece son albümden redneck şarkısı benziyor diyebilirim anca.tamam diyelim metalcore değiller, pure amerikan metal mi bunlar? peki bu türü başka hangi gruplari icra ediyor.

unearth bildiğin screamo :)
  • Lilliana • 2 Şubat 2007 23:19 • #521868
    hah.. şu alemde bir de paradise lost bilen ortaya çıktı.. çok şükür :) garajın cevherleri yavaş yavaş ortaya çıkıyor :)

Ehiehi tesekkurler:))Paradise Lost bilinmez mi bea!:p:p
  • vikings • 2 Şubat 2007 23:38 • #521871
    ben senin arkadaşın mıyım? seçtiğin kelimelere dikkat et..
  • şermutah • 11 Şubat 2007 21:29 • #522405
    paradise lost kitap değil mi ? :S
  • SlipknotSlave • 3 Ağustos 2007 02:46 • #530086
    ben film olarak biliyodum :S
  • darkscare99 • 3 Ağustos 2007 05:01 • #530090
    hard rock-rainbow